Следва

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс стартираха кампания за набиране на средства за бежанци от Украйна

Меган Маркъл, синьото й отива

Меган Маркъл и принц Хари получиха почетната "Президентска награда" на наградите NAACP Image Awards, които се проведоха на 27 февруари 2022 г.

 

Celebrities преди 2 години

Те получиха признание за своята филантропска работа чрез Фондация Архив за пандемията, движението Black Lives Matter и борбата за расова справедливост.

В началото на речта си Хари изрази силна подкрепа за украинския народ, а след това каза: „Имам много различен произход от моята невероятна съпруга, но животът ни съедини по някаква причина. Споделяме ангажимента да живеем в услуга на другите, отговорността да се борим с несправедливостта и вярата, че е най-важно да се изслушват тези, които най-често са пренебрегвани.“

Меган изглеждаше великолепно в творение с едно рамо в кралско синьо на дизайнера Кристофър Джон Роджърс. От модните аксесоари тя избра бляскави сандали Aquazzura, обеци на Алексис Битар, гривна на Cartier и златна гривна, принадлежала на принцеса Даяна.

Майката на Меган Дория също присъства на церемонията.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 54 минути

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.