Следва

Игра за феновете на Алиса в страната на чудесата

Пънк и Глем рок парти-ревю в стила на Лондон от 70-те

Модната поредица Beefeater London Dress Code продължава с отворено парти на 25 февруари...

Events преди 14 години

На 25 февруари Beefeater представя епохата на 70-те с Пънк & Глем рок стила в модата и музиката на Лондон. Това е второто събитие от поредицата London Dress Code от 60-те години до днес.

Пънк & Глем рок колекцията е създадена от талантливите дизайнери от НХА, ръководени от Ива Шатц.

Програмата на Beefeater за развитие на млади български творци предава стила на всяко десетилетие чрез модата и музиката. Основните музикални течения, които диктуват и стила на модата през седемдесетте, са Пънк и Глем рок. Дейвид Боуи, Ти Рекс, Слейд и Гари Глитер са представители на Глем рок течението, а в духа на Пънк творят The Clash, Generation X, Sex Pistols, Vibrators, The Stranglers.

Моделите в колекцията Пънк & Глем рок ще представят и двата стила. Дрехите, вдъхновени от Глем рок, са от метализирани материи, раменете са допълнително подчертани, всичко изглежда космическо и андрогенно. Присъстват символи като светкавица и звезда. Цветовете са ярки и крещящи. Обувките са на платформи, а в грима основна роля има брокатът.

За моделите, повлияни от Пънк, са типични многoто метални ципове, комбинация на черен плат и метал, кожа, разкъсан деним и разбира се - кубинки.

70’s Пънк & Глем рок ще се случи в Парти център 4 КМ. Началото е обявено за 20:30, входът е свободен, а Beefeater ще ви потопи в атмосферата на партито още на входа с питие комплимент – джин с тоник.

Бунтарството на 70-те ще се представи с модно ревю на специално изработените облекла на фона на музиката от десетилетието, миксирана от DJ Longevil и видео от VJ Scorpion.

Ако 70-те ви вдъхновяват, може да импровизирате на тема Пънк & Глем рок в облеклото, грима и прическата си.

Swinging 60's, първото парти ревю, на London Dress Code, което ни преведе през Mod - Twiggy - Mini - Youth Revolution, и ни показа как младите български дизайнери виждат себе си в експеримент с времето. Голяма част от моделите бяха разпродадени благотворително, което ще се случи и с новата колекция.

Be Londonized
е културна платформа, стремяща се да се пресъздаде на живо вдъхновяващия дух на Лондон чрез иновативни и запомнящи се събития на марката Beefeater.

London Dress Code е програма, част от Be Londonized, за развитие на талантливи български дизайнери. Проектът планира да проследи тенденциите от последните няколко десетилетия, а именно 60те, 70те, 80те, 90те години до днес.

Beefeater е No. 1 премиум марка джин с реализирани годишни продажби от близо 22 милиона литра в над 100 страни. Дестилерията на Beefeater се намира в лондонския квартал Кенингтън. За девет години Beefeater Gin печели вече шест пъти престижната награда Greenall trophy за най-добър джин (за 1999, 2002, 2003, 2004, 2007 и 2008 г.)
http://www.beefeatergin.com

Очаквай още новини и специален репортаж от мястото на събитието!
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?