Следва

Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел, Дева, с нова фотосесия

We Love: безупречната елегантност на Шарън Стоун в Милано

Шарън Стоун e, съвсем накратко казано, зашеметяващо красива на наградите Bulgari B.zero1 Aurora Awards.

 

Celebrities преди 2 години

На модното събитие, организирано снощи в Милано от престижната италианска марка Bvlgari, актрисата, която на 10 март ще навърши 64 години, очарова с широка усмивка и съблазни с минималистична черна рокля, която подчертава: невероятен сексапил, фантастични рамене и деколте, превъзходен дух. 

ЧРД, 63, Шарън Стоун, с 63 кадъра съблазън

Лаконичната, много елегантна дреха с бюстие е подбрана така, че пищните бижута с диаманти и изумруди, дело на Bvlgari, да изпъкнат прекрасно. 

Холивудската дива е от няколко дни в Милано, където присъства и на ревюто на Доменико Долче и Стефано Габана и промоционално събитие в техния бутик. Очевидно мадам Стоун е почетен гост на Седмицата на модата в Милано, чийто финал беше вчера. Десетки топ-марки показаха колекциите си за сезон Есен/Зима 2022, дотук показахме всичко от PradaArmani, Moschino и Gucci, следете ни и за всичко останало от форума.    

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.