Следва

Човек няма да познае, че това е Dior, Fall 2022, READY-TO-WEAR

Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и другите супермодели на Off-White, Fall 2022, READY-TO-WEAR

New Age и OG модели, естествено, в памет на Върджил Абло

Runway преди 2 години


Наоми Кембъл

Седмицата на модата в Париж беше открита с ревю, отдаващо почит на Върджил Абло, човек, който без преувеличение промени модния свят и хората заедно в него. След трагичната смърт на дизайнера веднага стана ясно, че представянето на последната му колекция Off-White (както и последната колекция на Louis Vuitton) ще бъде емоционално и запомнящо се случване. За да почетат паметта на Върджил Абло и да му отдадат признание, супермодели и друи звезди (поколения - всякакви) се качиха на подиума.


Синди Крауфорд

Един от главните хедлайнери на шоуто беше Наоми Кембъл, близка приятелка на дизайнера, която също участва в шоуто на последната му колекция за Louis Vuitton през януари. На модния подиум се появиха и други легендарни супермодели от 90-те - Амбър Валета и Хелена Кристенсен. Те знаят по-добре от всеки друг колко много се е променила модата с появата на Върджил Абло. Нова плеяда от модели на модния подиум беше представена от сестрите Хадид, Кендъл Дженър и Адут Акеч. А връзката между двете поколения са Синди Крауфорд и Кая Гербер, майка и дъщеря.


Джиджи Хадид


Бела Хадид

Друга изненада беше появата на Серина Уилямс, Джоан Смолс, Карли Клос и Кандис Суейнпол. Във всички вечерни изображения, в които се появиха, има ирония, пакост, секс, закачка, които винаги са отличавали работата на Абло.


Серина Уилямс


Карли Клос


Джоан Смолс


Кендис Суейнпол

Шоуто се нарича Spaceship Earth: An Imaginary Experience - то се отнася до въображаема вселена, но се превърна в напомняне за истинския исторически отпечатък, който Върджил Абло остави върху модата.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.