Следва

Поредно допускане, че Covid е забъркан в лаборатория

18-годишната дъщеря на Путин скрита "като плъх" в ядренообезопасен бункер - коментарите

Незаконната дъщеря на Путин отнесе цунами от хейт, защото се крие в бункер "като плъх", съобщи Daily Mail

All About Life преди 2 години

Луиза Розова, 18, студент в Санкт Петербург, любима (но незаконна) дъщеря на Путин, заедно с цялото семейство на диктатора, се крие в луксозен, високотехничен ядрено-обезопасен бункер в Сибир, предназначен за защита в случай на ядрена война... Момичето има над 18 хиляди последователr в Инстаграм, много от които буквално я смазват от хейт в коментарите: "Седиш в бункер?? Като плъх?'. Луиза спря публично да публикува преди пет месеца, което предизвика подозрението, че Путин й е запушил устата, въпреки че акаунтът й остава активен (четете още: Ето я Луиза Розова, предполагаемата дъщеря на Владимир Путин).

През последните дни съпричастни към украинския народ потребители коментираj последния пост на Розова от октомври 2021 г., обвинявайки тийнейджърката, че е "дъщеря на убиец, военнопрестъпник, психопат и наркоман“. Много от коментарите включват украинското синьо-жълто знаме, а един гласи следното: „руската нация трябва да се изправи срещу този диктатор. Не искаш да имаш нищо общо с него."

Хората са бесни, ето някои от коментарите:

"Твоята съдба ще бъде тази на Мария Милошевич, когато баща ти бъде изпратен в Хага."

'ПОКАЖИ ЛИЦЕТО СИ, СТРАХЛИВКЕ!"

"Млади руски войници са изпратени в Украйна, без да знаят къде се намират, с кого се бият и какво правят. Някой да й каже."

"Руската икономика се срива, достигайки абсолютна нула."

На Розова също беше казано: "Много украинци са забравили какво е сънят и още повече в нормално легло. В крайна сметка, заспивайки, много от нас рискуват да не се събудят."

"Хората прекарват нощта в мазета като плъхове, защото от небето падат бомби и идват ракети."

"Кажете на хората истината за това, което се случва в Украйна!

"Искаме да живеем в мир и да спим спокойно в леглата си, да знаем, че на сутринта нашите роднини и приятели ще са живи.“

Розова е дъщеря на чистачката, превърнала се в мултимилионер Светлана Кривоногих, 46, която сега е съсобственик на голяма руска банка. Светлана - която притежава помпозен имот за 3,1 милиона паунда в Монако - не коментира твърденията, че дъщеря е от "силния мъж на Кремъл". Розова, известна още като Елизавета, също отрича Путин да е баща й, въпреки че пред руския GQ каза, че "вероятно" изглежда "подобно" на младия Путин. Естествено, и той не я е признал официално за свое дете.

Путин има две дъщери от бившата си съпруга Людмила, бившата първа дама на Кремъл. По същия начин нито една от двете - д-р Мария Воронцова, 36 г., генетик, и Катерина Тихонова, 35 г., хай-кик танцьор, превърнала се в математик, не са коментирали войната. Междувременно 31-годишната Ксения Шойгу, финансово хлапе и бляскава дъщеря на руския министър на отбраната Сергей Шойгу, направи акаунта си частен през последните дни. Шойгу е омъжена, майка на едно дете. Завършила е елитния Московски държавен институт за международни отношения (МГИМО) - полигон за обучение на дипломати и шпиони. Преди това е съветник на заместник-председателя на управителния съвет на Газпромбанк. През февруари тя стана управляващ партньор на инвестиционния фонд Sistema SmartTech.

More from View Sofia

„Колкото и тъмна да е смъртта, светлината и животът са по-силни“: 20 емблематични цитата от Елизабет II

Celebrities преди 1 година

На 8 септември 2022 г. почина британската кралица Елизабет II, най-дълго управлявалият монарх, любимият суверен на англичаните. Тя започва управлението си през 1952 г. и става истински символ на нацията си. Дарена с фино чувство за хумор и огромна житейска мъдрост, покойната Кралица е жена, която ще се помни винаги, а някои от изречените от нея мисли ще останат в световната съкровищница завинаги >>>   

Големите любовни истории: Рон ДеСантис и Кейси

Celebrities преди 1 година

Облечена в тържествена златиста рокля, обгръщаща безпогрешно бедрата и талията й, с водопад от тъмни къдрици и великолепно, много фотогенично лице, Кейси ДеСантис прилича повече на холивудска звезда или поне на Кралица на красотата, отколкото на съпруга на политик

More All About Life