Следва

Как да се справим с тормоза в социалните мрежи

Румъния лекува онко болните на Украйна безплатно

Войната се вряза рязко и болезнено в живота ни всички ни 

Health преди 2 години

На фона на безпрецедентната война на Путин, пациентите с онкологични заболявания в Украйна няма как да бъдат лекувани в момента. 

Специално за тези хора, група от откологични центрове и клиники в Румъния организираха специална програма за безплатно лечение. Повече информация за благородната инициатива откриваме на Facebook-страницата на болницата Ponderas Academic Hospital в Букурещ. 

В клиниката по онко заболявания е организиран координационен център. От лечебното заведение ще помогнат на абсолютно всички, които имат нужда от лечение или поддръжка на лечението, вкл. лекарства и консумативи. Всички медицински специалист в лечебното заведение и партньорите в благородната инициатива ще работят, за да посрещнат нуждите на пациентите с рак от Украйна. Услугата е налична и в цялата мрежа от поликлиники "REGINA MARIA", както и в над 300 партньорски клиники из цяла Румъния, коите ще приемат за лечение хора с украински паспорт. Номерът за връзка е 021 9277, мейлът - [email protected].

Помощ ще окаже и онкологичния нститут в Клуж-Напока. Градът е само на 370 километра от украинския Чернивци, град с 280 000 жители. Повече информация на сайта на клиниката.  

#WeStandWithUkraine

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.