Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Модерният мъж през погледа на Версаче

Мъжът Версаче разполага с широк избор през този сезон. Всекидневен или по-официален вид, всеки сам решава как...

Fashion преди 14 години

Мъжът Версаче разполага с широк избор през този сезон. Всекидневен или по-официален вид, всеки сам решава как да изглежда. Сигурното е само едно – ще бъде забелязан, независимо от избора си.

Основните нюанси за пролетта и лятото са бяло, светлосиньо, сиво и слонова кост. Якета с подкъсени ръкави, комбинирани със светъл Т-шърт и класически панталон са хит за сезона.

Бели ризи облечени свободно върху модерните блузи с щампи ефект сфумато се носят отворени чак до колана, където се преплитат с кожени аксесоари и влизат в меки и широки панталони. Диаманти, шарки на костенурка, пустинни дюни - десените изглеждат като осветени от екваториалното слънце.

Черното остава класика при официалните вечерни костюми. Етно шик орнаменти биват преплетени умело, за да обогатят вечерните сака, защото свободата на избора и малко доза риск са това, което изгражда мъжките мисли.

Официалните обувки блестят с лъскавата си боя, като заменят класическата катарама с модерната метална кука – нов елемент, които може да бъде открит и върху облеклото, заемайки изконното място на копчетата.
Текстил и кожа за големите работни сакове, за носене на рамо.



Нов поглед върху външния вид на съвременния мъж, който обаче запазва концепцията за свободата подчинена на търсенето на лукса.

Аксесоарите са подчинени на концепцията за пълната свобода, за да се подчертае желанието за живот на пълни обороти на Версаче мъжа.

 

More Fashion