Следва

Vauxhall Fashion Scout или модната платформа на младите дизайнери

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Що се отнася до Ню Йорк, кожата с косъм не само ще присъства в дрехите ни, но няма да подмине и краката ни...

All fashion преди 14 години

1. Кожа с косъм по краката

Що се отнася до Ню Йорк, кожата с косъм не само ще присъства в дрехите ни, но няма да подмине и краката ни.

Поне така смятат Halston и Reed Krakoff за сандалите, Zac Posen го прави с ботите, а Phillip Lim създаде един модел за мъже, който той лично показа при представянето на дамската си колекция.

Но не ни харесва, че когато ги носиш, изглежда, че вместо стъпала, под теб се разхождат двойка домашни животинчета.

2. Най-вулгарният чифт панталони



Дизайнерката Isabel Mastache представи на седмицата на модата в Мадрид своите авангардни панталони със скулптура на пенис. Ще ти припомним, че през 1975 г. Eldridge Cleaver направи нещо подобно със становището „Достатъчно мъж ли си, за да ги носиш?”, но те не пожънаха голям успех.

Сега, 35 години по-късно, все още се съмняваме, че ще се намерят достатъчно смели мъже, които да ги носят. Ти, би ли?

3. Поредният случай на припаднал модел



Често предпочитаме да виждаме пухкави модели, както при Mark Fast, вместо да се чудим как поредното кльощаво дете на подиума е намерило сили да се придвижи по него. Чухме за модел припаднал зад кулисите на Michael Angel, отказвайки храна, защото е на диета.

Видяхме прекалено много модели, за чиито добро здравословно състояние имахме истински съмнения.

И само се чудим, до кога?

4. Мадона с колекция за Macy’s



Очевидно манията на звездите от музикалния и кино бизнес да се занимават с мода не подмина и кралицата на поп музиката Мадона и тя реши да поработи с Macy’s.

За тях тя ще даде името си на колекция дрехи, аксесоари и бельо. Чухме също и че Material Girl се обсъжда като име на линията облекла, а на бельото ще бъде лепнат етикет Truth or Dare.

Наистина се съмняваме, че Мадона ще одобри подобни имена, но пък идеята й да работи с Macy’s също много ни изненада. Това по-скоро би бил ход на Джесика Симпсън.

5. Най-нелепата снимка

Направена е за InStyle с участието на нашумялата напоследък певица Кери Хилсън. На снимката тя е облечена като начална учителка и е хванала под мишница диско топка на сред нещо като битак. Може би, вместо диско топка, повече би й отивал глобус и вместо битак класна стая.

Тогава като че ли позата и стайлингът й щяха да са по-адекватни. Защото иначе тук дори еклектиката ни се губи.
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.