Следва

Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм в Париж

Метресата на Владимир Путин, Кабаева, е в свръхохранявана хижа в Швейцария с четирите си деца

Според слухове и друга информация, от достоверни източници на Daily Mail, партньорката на Владимир Путин, носителка на олимпийско злато, се крие с четирите им малки деца в частна хижа в Швейцария.

 

Celebrities преди 2 години

За 38-годишната Алина Кабаева, която някога се прочу с прозвището „най-гъвкавата жена на Русия", се предполага, че има четири деца от 69-годишния руски тиранин.  

Мълвата приписва на Путин двама сина и две седемгодишни дъщери-близначки от най-награждаваната руска гимнастичка. Всички деца имат швейцарски паспорти.

„Докато Путин извършва нападението си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му се крие в свръхсекретна и тежко охранявана хижа някъде в Швейцария", издава източник пред Page Six.

 
Кабаева за списание Maxim

И това се случва, когато войната на Русия с Украйна навлиза в тринадесетия си ден. По същото време, според достоверни сведения, хиляди невинни граждани са убити, а повече от милион и иэполовина невинни украинци са принудени да бягат като бежанци заради нахлуването на Путин в Украйна. 

Кабаева става изнестна на светските хроникьори след като позира почти гола за руското издание на мъжкото списание Максим. Тогава тя е описана в материала като „истинска секс бомба". 


Владимир Путин с бившата си жена Людмила


За романа между спортистката и руския президент за първи път се заговори през 2008 г.. Смята, че тя е бременна от владетеля, и докато присъства на това събитие през 2015 г. 

По-късно се появяват множество съобщения, че тя носи брачна халка, но няма информация дали и кога е сключен официален брак. 

Според наблюдатели, госпожа Кабаева разполага с внушителен автопарк от лимузини Maybach и е вечно заобиколена от отряд гардове с картечници, вкл. при посещенията й в московски кафенета.

Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика с 2 олимпийски медала, 14 медала от световни и 25 медала от европейски първенства.

По-долу е кадър от спортната кариера на Алина Кабаева - изпълнението й на съчетанието с лента на Световното първенство по художествена гимнастика в Осака, Япония, на 2 октомври 1999 г. На форума Кабаева става световна шампионка в индивидуалната надпревара. 

В наши дни близката до сърцето на диктатора дама печели повече от 7,5 милиона паунда годишно като шеф на прокремълски медиен гигант, според изтекли данъчни декларации.

Бляскавата атлетка се появява на корицата на руския Vogue във фотосесия, реализирана в Концертната зала Мариински в Санкт Петербург през 2008 г.  

Най-големият критик и боец срещу Кремъл, Алексей Навални, обвинява Владимир Путин, че използва държавни пари, за да финансира тайните си любовници, включително предполагаемата си наложница Алина Кабаева, бивша носителка на златен медал от олимпийски игри.  

Много руснаци виждат в Алина причина за разпадането на брака на Путин с бившата първа дама Людмила, 62 г., майка на двете му пораснали дъщери (четете още: 18-годишната дъщеря на Путин скрита "като плъх" в ядренообезопасен бункер - коментарите).  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.