Метресата на Владимир Путин, Кабаева, е в свръхохранявана хижа в Швейцария с четирите си деца

Метресата на Владимир Путин, Кабаева, е в свръхохранявана хижа в Швейцария с четирите си деца

Според слухове и друга информация, от достоверни източници на Daily Mail, партньорката на Владимир Путин, носителка на олимпийско злато, се крие с четирите им малки деца в частна хижа в Швейцария.

 

За 38-годишната Алина Кабаева, която някога се прочу с прозвището „най-гъвкавата жена на Русия", се предполага, че има четири деца от 69-годишния руски тиранин.  

Мълвата приписва на Путин двама сина и две седемгодишни дъщери-близначки от най-награждаваната руска гимнастичка. Всички деца имат швейцарски паспорти.

„Докато Путин извършва нападението си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му се крие в свръхсекретна и тежко охранявана хижа някъде в Швейцария", издава източник пред Page Six.

 
Кабаева за списание Maxim

И това се случва, когато войната на Русия с Украйна навлиза в тринадесетия си ден. По същото време, според достоверни сведения, хиляди невинни граждани са убити, а повече от милион и иэполовина невинни украинци са принудени да бягат като бежанци заради нахлуването на Путин в Украйна. 

Кабаева става изнестна на светските хроникьори след като позира почти гола за руското издание на мъжкото списание Максим. Тогава тя е описана в материала като „истинска секс бомба". 


Владимир Путин с бившата си жена Людмила


За романа между спортистката и руския президент за първи път се заговори през 2008 г.. Смята, че тя е бременна от владетеля, и докато присъства на това събитие през 2015 г. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.