Следва

Пати Смит преведе украинския национален химн на английски

Уличният стил на звездите: Виктория Бекъм в Париж

Безупречна комбинация от цветове и текстури

 

Celebrities преди 2 години

С цялата си любов към монохрома, Виктория Бекъм не заобикаля богатата палитра от нюанси. Сега дизайнерът е в Париж, където се провежда Седмицата на модата. Марката на Виктория не участва в графика, защото показа есенната си колекция по-рано в Лондон, но това не й пречи да покаже и на французите какво самата тя разбира под стил. 

Именно във френската сторица звездата обяви старта на линията чанти Victoria Beckham. Всъщност с един от новите аксесоари беше забелязана Вики Бекъм. Средната по обем кожена чанта с голям метален акцент е отлично допълнение към общата визия от кадифени панталони в цвят горчица, лилава блуза и карирано двуредно сако (четете още: Слаба като клечка? Може, ако си Виктория Бекъм и ядеш едно и също 25 години).  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.