Следва

Войната в Украйна: 7 начина да успокоим децата

Пенелопе Крус, Кристен Стюарт и останалите гости на традиционния обяд на номинираните за Оскар

Церемонията по връчването на филмовите награди ще се състои на 27 март, а от вчерашното събитие ни гледат талантливи хора в Chanel, Gucci и още....

Celebrities преди 2 години

На 7 март във Fairmont Century Plaza в Лос Анджелис се проведе традиционен обяд в чест на номинираните за Оскар, което сигнализира, че остава по-малко от месец до самата церемония. Още на 27 март ще стане известно как са се разпределили гласовете на членовете на Академията, но засега всички, включени в номинациите, имаха възможността да репетират главния червен килим на този сезон.

Не може да се каже, че всички номинирани с готовност се отзоваха на поканата на организаторите. Сред дошлите на събитието бяха Пенелопе Крус (номинация за Оскар за Най-добра актриса за "Паралелни майки"), както и нейните главни съперници - Кристен Стюарт и Джесика Частейн (Никол Кидман и Оливия Колман, другите две номинирани в категорията дами, не присъстваха на събитието), както и Бенедикт Къмбърбач и Коди Смит-Макфий - и двамата с роли в "Силата на кучето" - тоталният фаворит на годината (четете още: Всички номинирани за Оскар 2022: Силата на кучето, Дюн и останалите).


Хавиер Бардем и Пенелопе Крус

Режисьорите, които се появиха на обяда, бяха Кенет Брана, Стивън Спилбърг и Гийермо дел Торо. Последният не е номиниран за режисура, но има всички шансове да се качи на сцената за награда, ако "Улицата на кошмарите" бъде признат за най-добър филм. Изпълнителката на парчето No Time To Die от последния филм за Джеймс Бонд, Били Айлиш, също позира на пресстената. Компания както обикновено, й правеше брат й Финиас О'Конъл, който сега ходи на събития не само със сестра си, но и с приятелката си Клаудия Сулевски.


Кристен Стюарт в Chanel


Били Айлиш в Gucci 


Джесика Частейн в Gucci 


Бенедикт Къмбърбач в Brioni


Уил Смит и Аунджану Елис и двамата в Dolce & Gabbana


Кенет Брана


Маги Гиленхал


Коди Смит-Макфий в Alexander McQueen


Стивън Спилбърг


Финиас О'Конъл и Клаудия Сулевски


Брадли Купър


Адриана ДеБос в Boss


Андрю Гарфийлд в Louis Vuitton


Дензъл Уошингтън


Ким Морган и Гиийрмо дел Торо
 

More Celebrities