Следва

Унгария има първата си жена-президент

We Love: Пенелопе Крус и бургундската й рокля Chanel

Пенелопе Крус, с това червило и в тази дреха, е чудото на прелестта на Международния филмов фестивал в Санта Барбара

Celebrities преди 2 години

На 37-ото издание на събитието, 47-годишната актриса спечели наградата Монтесито за ролята си в последния филм на режисьора Педро Алмододовар - Parallel Mothers ("Паралелни майки").

Холивудската звезда избра за повода творение в бургундски нюанс на модна къща Chanel, чийто посланик е (четете още: Уличният стил на звездите: Пенелопе Крус в бяло и деним на феста в Сан Себастиан). Тоалетът на мисис Крус е изработен от луксозен туид, набран е в предната си част и завършен с тежък и тържествен шлейф отзад. Комбинацията завършват бижутата от френската модна къща, сандали на ток в същия нюанс и малка чанта Шанел. Гримът, маникюрът, косата са безпогрешният финален щрих.  

Вижте колекцията от 72 тоалета на Chanel, Spring 2022, READY-TO-WEAR.

Пенелопе получи подкрепата на съпруга си Хавиер Бардем на събитието. Удоволствие е да гледаме отстрани искящата любов на тези двама красиви и талантливи хора. Очакваме да видим дали Пенелопе ще вземе Оскар за най-добра главна женска роля на 27 март (списъкът на всички номинирани е ТУК). Сега е моментът да кажем, че филмът "Паралелни майки" на Алмодовар е задължителен за гледане - човешки, завързан, трогващ, умиляващ, нежен и силен - доставете си това удоволствие обезателно!  

 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 19 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 20 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.