Следва

Бебчо обича на хладно: Риана пак гола

Бенедикт Къмбърбач излезе с украинското знаме на сцената на фестивала в Санта Барбара

Всички, целият свят, всеки отделен човек, независимо дали звезда или неизвестен на обществото мъж, жена и дете на земята в момента, са солидарни с Украйна и нейния народ. Всички сме съпричастни, всички сме със стегнати сърца. Един диктатор убива деца, жени и мъже пред очита на всички. Резонно, цивилизованият свят се обедини както никога преди в единодушието си - това е варварско и трябва да спре! И като казваме всички, имаме предвид именно всички. От Мила Кунис, през Шон Пен и Ленордо ди Каприо, принц Уилам и херцогиня Катрин, кралица Летисия на Испания, Анджелина Джоли, Дженифър Анистън, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, Виктория и Дейвид Бекъм, Джорджо Армани, Демна Гвасалия и още, и още, и още... 

Celebrities преди 2 години

Един от многото в тази изключителна редица на хора е актьорът Бенедикт Къмбърбач. Вчера, на 9 март, Къмбърбач виртуално прегърна страната, изпаднала в такава безумна ситуация - звездата излезе да вземе наградата си за Най-добра главна мъжка роля за "Силата на кучето" на филмовия фестивал в Санта Барбара с флага на Украйна в ръце. Къмбърбач изрази преклонението и уважението си към страната - земя на изключителни кинематографисти и велики хора.

Преди дни актьорът отново призова да бъде подкрепен народът на Украйна. На 2 март, докато приемаше високата чест да е част от Алеята на славата в Холивуд, той ясно заяви, че е страшно важно за света да се говори колкото може повече за алчната инвазия на Русия: „Ще говоря за това, за да предизвикам повече и повече отзвук за това зверство.“ Между другото, почти сигурно е, че Бенедикт ще е следващият носител на Оскар в нощта на Наградите на 27 март. Ролята му в The power of the dog е изумителна, гледайте го! 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.