Следва

Испания се вълнува - елегантният принц Кирил с русо гадже

Азис: Лейди Гага ме копира

В интервю за радио Сигнал плюс, Азис заяви, че ако бил в чужбина, а не в България, щял да е по-известен от Мадона...
 

Лица преди 14 години

В интервю за радио Сигнал плюс Азис заяви, че ако бил в чужбина, а не в България, щял да е по-известен от Мадона: "Повярвайте ми, знам, че звучи рисково. Риск е да го кажа, но може би това е тъжната истина за някои хора. Аз щях да бъда по-известен от Мадона".

В интервюто той говори за това, как се става звезда тук и как се става популярен навън. Азис е категоричен, че в България по-лесно се приема ексцентричността на изпълнителите зад граница, отколкото на родните.

"Разбира се, че е така. Живият пример съм аз. Кога аз сложих полилей на главата си? Преди 7 или 8 години направих тази щуротия и влязох в басейна с лебедите за клипа си "Никой не може". В момента Лейди Гага е с полилей на главата, но това е Лейди Гага и цял свят отразява всяка нейна приумица.

А мен навремето ме изкараха едва ли не ненормален. Факт е, че аз си сложих полилей на главата преди нея. Тя даже още не си е мислела... тя е малка доколкото знам... и ето какво стана.

Не мога да си обясня защо не съм световна звезда. Трябва някой продуцент да дойде и да каже: "Ела, ела при мен", защото аз сам не мога. Не мога да почна да ходя от врата на врата и да обяснявам, че Лейди Гага е мое копие", каза още той. 

More from View Sofia

More Лица