Следва

Невероятно, но факт: Камерън Диас мие лицето си само два пъти месечно

Уличният стил на звездите: Меган Фокс в дамаската на бабиния диван

Меган Фокс, заедно с Риана, е момиче, което много се забавлява от това да шокира феновете си със смели тоалети

Celebrities преди 2 години

Вчера папараците изловиха актрисата, докато бързаше по работа в Лос Анджелис. 35-годишната звезда носи комплект от пролетно-лятната колекция на KNWLS. Плътно прилепнали панталони с ниска талия и горнище с корсет подчертават перфектната фигура на актрисата, начело с коремната й преса за завиждане. Костюмът на Меган е в доста интересна окраска, която самата Фокс сравни на страницата си в Instagram с... дивана на баба си.

Четете още: Trend Report: Голото обличане на Меган Фокс.

Напоследък Меган се появява публично сравнително рядко. Може би всичко е свързано с подготовката за сватбата й с музиканта Machine Gun Kelly. Двойката се сгоди преди няколко месеца и сега е заета да планира сватбено тържество. Меган и Колсън (истинското име на рапъра) се срещнаха през май 2020 г. на снимачната площадка на криминалната драма "Полунощ в житното поле". За актрисата това ще бъде втори брак: от 2010 до 2020 г. тя беше омъжена за актьора Брайън Остин Грийн, от когото има трима сина. Музикантът никога не е бил женен, но има 12-годишна дъщеря Кейси.

 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.