Следва

Илон Мъск и Граймс станаха родители за втори път. Момиченцето с необичайно име е от сурогатна майка

Невероятно, но факт: Камерън Диас мие лицето си само два пъти месечно

„Почти никога не си мия лицето“, призна холивудската звезда

 

Celebrities преди 2 години

В нов подкаст на BBC от водещата Мишел Визаж, холивудската звезда Камерън Диас разказа за живота си и навиците си за красота. Един от тях се оказа особено впечатляващ. 

В навечерието на златния си 50-ти рожден ден, емблематичната блондинка призна, че има много козметика вкъщи, но всъщност почти не я използва. „Буквално не правя нищо с лицето си. И не обичам да си мия лицето... Правя го два пъти месечно, ако имам късмет... Всеки път си мисля, че това не е мястото, където съм готов да инвестирам времето и енергията си точно сега", изненада Камерън абонатите с откровения си отговор.

Освен това кралицата на „Маската“ и сърцата ни твърди, че възгледите й за стандартите за красота са се променили в течение на кариерата й. „Аз съм абсолютна жертва на обективирането, на което са подложени жените. Робувах на това толкова време. Много е трудно да не гледаш непрекъснато себе си, да не се сравняваш с другите и да не мислиш, че външният вид е много важен.” С течение на времето, както отбеляза Диас, стигаш до осъзнаването, че има по-важни неща - твоето тяло, вътрешното ти състояние, енергията. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.