Следва

2022: най-важните астрологични дати през годината

Илон Мъск и Граймс станаха родители за втори път. Момиченцето с необичайно име е от сурогатна майка

Илон Мъск и Граймс са станали родители за втори път. За новородената им дъщеря Екса Дарк Сидерел Мъск певицата говори в голямо интервю за Vanity Fair, което излезе вчера

Celebrities преди 2 години

Новината се оказа изненада за милионите фенове на звездата, тъй като тя и Мъск се разделиха през септември 2021 г. Оказа се, че основателят на Space X и певицата все пак имат дъщеря, която е носена от сурогатна майка. Тя получи малко по-малко необичайно име от по-големия й брат (синът на Граймс и Мъск се казва X Æ A-12) - Exa Dark Siderel Mask.

Въпреки това Граймс заяви, че тя и Илон не са възобновили връзката си. „Бих го нарекла гадже, а не съпруг, споделя звездата. - Живеем в различни къщи. Най-добри приятели сме. Виждаме се през цялото време.Просто имаме свой собствен начин на живот и не очаквам другите хора да го разберат. Това е най-хубавото нещо. Просто трябва да бъдем свободни."


Fashion Starter: електро-поп it-момичето ГраймсИлон Мъск със синa си X Æ A-12

За 50-годишният Илон това е седмо дете. Той има още пет момчета от първата си жена - канадската писателка Джъстин Мъск. Четете още: ЧРД, 50, Илън Мъск, с 10-те най-интересни подробности около този извънземен мъж.

More from View Sofia

Теория на кореспонденцията: София & Вальо

Love преди 4 години

"Много хубава двойка сте", е комплимент, който всеки от нас се е радвал да получи, когато околните ни засекат с Рицаря на сърцето ни. Съвместното разбирателство, общите интереси и ценностна система, дори начинът, по който възприемаме света, включително модата, красотата, стила, си личат винаги и безотказно. Разбира се, точно те са и които ни карат да се влюбваме, да се обичаме, да искаме да сме заедно. Непрекъснато, ако може.

БСП: Мъжете - без пърхот и косми в ушите, дамите да не прекаляват със силния грим

All About Life преди 1 година

БСП даде насоки към кандидатите си за народни представители за парламентарните избори на 2 април, за които използваме случая да напомним и ще го правим до самия ден: ГЛАСУВАЙТЕ, защото всеки глас е важен!   

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.