Следва

2022: най-важните астрологични дати през годината

Илон Мъск и Граймс станаха родители за втори път. Момиченцето с необичайно име е от сурогатна майка

Илон Мъск и Граймс са станали родители за втори път. За новородената им дъщеря Екса Дарк Сидерел Мъск певицата говори в голямо интервю за Vanity Fair, което излезе вчера

Celebrities преди 2 години

Новината се оказа изненада за милионите фенове на звездата, тъй като тя и Мъск се разделиха през септември 2021 г. Оказа се, че основателят на Space X и певицата все пак имат дъщеря, която е носена от сурогатна майка. Тя получи малко по-малко необичайно име от по-големия й брат (синът на Граймс и Мъск се казва X Æ A-12) - Exa Dark Siderel Mask.

Въпреки това Граймс заяви, че тя и Илон не са възобновили връзката си. „Бих го нарекла гадже, а не съпруг, споделя звездата. - Живеем в различни къщи. Най-добри приятели сме. Виждаме се през цялото време.Просто имаме свой собствен начин на живот и не очаквам другите хора да го разберат. Това е най-хубавото нещо. Просто трябва да бъдем свободни."


Fashion Starter: електро-поп it-момичето Граймс



Илон Мъск със синa си X Æ A-12

За 50-годишният Илон това е седмо дете. Той има още пет момчета от първата си жена - канадската писателка Джъстин Мъск. Четете още: ЧРД, 50, Илън Мъск, с 10-те най-интересни подробности около този извънземен мъж.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.