Следва

Кой как избра да се рекламира: Джей Ло и Дейвид Ганди с цаки Dolce & Gabbana

Burberry, Fall 2022, READY-TO-WEAR

Шоуто на Burberry се проведе в Уестминстър и беше първото физическо шоу на марката с поканени гости от две години

Runway преди 2 години

С новата си колекция креативният шеф Рикардо Тиши отново се обръща директно към британската култура. Шоуто откри мъжествена визия с поглед към провинциалното облекло и оттам нататък в цялата много богата колекция от 96 пълни ансамбъла за дамите и господата се извървяха приказни, луксозни, скъпи и вечни ватирани якета, отлично скроени панталони, палта с кожени закопчалки и удобни панталони с висока талия, силно напомнящи дизайна на ловното и рибарско облекло.



Дамската колекция включва карирани поли, напомнящи ватирани килтове, изобилие от ризи-сака, отправка към натуралния провинциален живот, и рокли до пода, базирани на легендарния тренчкот на брит марката и безбройните вариации на ватираното й яке. Бродирано върху жилетки и рокли, класическото лого на Бърбъри, създадено през далечната 1901-ва - рицар на кон с летящо знаме, добавя блясък и тържествена приемственост в колекцията на английската топ марка за есента и зимата на 2022.



Аксесоарите са отделна вселена - шапки, шалове, бижута, ръкавици, обувки и ботуши - всичко това е тържествено, пребогато и приятно плъзгащо се по ръба на строгото и сенсуалното едновременно.

Прекасна работа на екипа на Burberry, цялата в галерията ни >>> 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.