Следва

Топмоделите на 90-те и порасналите им дъщери - прилики и разлики

Микро сутиенче + най-късите шорти на света: ново от бременната Риана

Певицата в Амина Муади, от глава до пети.

 

Celebrities преди 1 година

Ако съберем всички най-нови публични появи на Риана, можем да направим пълно стилистично ръководство за смели бременни жени. Певицата категорично не изневерява на избрания подход - винаги свръхекстравагантна и винаги "с корема напред", в най-хубавия смисъл на думата. Вече обсъдихме ефектната поява на звездата на партито по повод откриването на новия бутик Fenty Beauty, само ден по-късно тя отново втрещи обективите на папараците, както и самите папараци, както и нас. И отново - в хубавия смисъл на думата. 

За по-небрежно (но не по-малко екстравагантно) излизане, Ри избра френския лейбъл Amina Muaddi, а именно - оверсайз яке-бомбър, ултра къси шорти и ботуши над коляното, всичко от лицева черна кожа. Визията завършва пестелив искрящ сутиен. Да останеш без внимание, появил се по този начин навън, е практически невъзможно. Възхитителна смелост, още по-възхитително самочувствие и, в крайна сметка, смел, екстравагантен, исторически, почти, в стилово отношение, резултат. 

 

More from View Sofia

Големите любовни истории: Владимир Набоков и Вера

Celebrities преди 1 година

Владимир Набоков обожава да шокира обществото с действията и творбите си. Авторът на "Лолита" е изключително влюбчив и е напълно сигурен, че бракът не може да бъде пречка за любовните интриги. Разказваме как личният живот на писателя се преплита с литературата му. Но все пак, има една жена, единствена, която остава докрая. 

Мелания Тръмп, в убийствена черна Valentino, прие престижна награда

Celebrities преди 2 години

Не жена, а женище! Не можем да спрем да я гледаме - ТЯ е другото име на стиловата, човешка, женска еволюция. ТЯ е стремежът към съвършенство, постигнат на практика. ТЯ е жената, на която и да не си признаваш, искаш да приличаш. ТЯ е изумителна! 

More Celebrities