Следва

Golden Hour с Huawei P50 Pro

Топмоделите на 90-те и порасналите им дъщери - прилики и разлики

Преди 20 години Кейт Мос, Синди Крауфорд, Анджелина Джоли бяха най-добрите модели за подражание на момичетата, тогава почти деца. Днес е моментът, в който техните собствени дъщери блестят и те са, на които децата искат да приличат. 

Celebrities преди 2 години

Сравняваме как изглеждат, как се обличат и съответно гримират големите звезди от подиума и кориците на 90-те години в младостта си и как интерпретират това наследство вече порасналите им хубави момичета (четете още: Копие на мама: От А(уерман) до Х(адид), всичко за известните и неизвестните дъщери на топмоделите от 90-те) >>> 

Кейт и Лила Грейс Мос 

Кейт, бунтарката в модата, бе фен на смелите пънкарски визии - фаворит в гардероба й пред романтичните рокли, поли и блузи. Изобилието от черни, често напълно прозрачни материи, хищнически щампи, мъжки стил, деним, кожа и груби обувки бяха, а и до днес са, характерните акценти в стила на модела. Дъщерята на Кейт - Лила, е логичното продължение на изградения стилов почерк на мама - сравнете тоалетите им на тези две снимки и ще видите, че приликите са повече от разликите (четете още: Лила Грейс Мос, щерката на Кейт, се облича ДОБРЕ, вижте). 

Синди Крауфорд и Кая Гербер

Кая е копие на звездната си майка. При това не говорим само за външна прилика. Младата дама, модел от световна величина, охотно надгражда стила на красивата си майка и често директно повтаря емблематичните тоалети на Синди, едно към едно.

Хайди Клум и Лени Самюел

Лени е наследила най-доброто от майка си Хайди Клум: красиви черти, стройна фигура, дълга руса коса и чувство за стил. На 17, тя вече може да се похвали с впечатляващ гардероб, като много от тоалетите напомнят най-разпознаваемите тоалети на родителя. От добро семе - добра реколта (четете още: Тя е Лени Клум, 16, на мама Хайди Клум момичето). 

Анди Макдауъл и Маргарет Куали

Силно се затрудняваме да определим коя от тези две приказни жени е по-хубава, по-нежна, по-атрактивна. Маргарет, досущ като майка си, е висока и стройна, и изглежда еднакво добре в нежни рокли в деликатни нюанси, както и в мъжки костюми, които допълнително подчертават вродената крехкост.

Рийз Уидърспун и Ава Филип

Гледайки снимките на Рийз и Ава, изглежда така, сякаш някой току-що е натиснал Ctrl+C и Ctrl+V. Майката и дъщерята не само изглеждат почти еднакво, но и се обличат съответно. За Ава основният модел очевидно е майка й.

Моника Белучи и Дева Касел

С всяка следваща година дъщерята на Моника Белучи все повече заприличва на майка си. Женствени форми, изразителни черти на лицето, изящество, способност да се чувстваш комфортно на публично място и чувство за стил - всичко това изглежда плавно унаследено от младата дама. И Дева, точно както Моника, предпочита класиката, като отлично знае как да подчертае фигурата си и нейните достойнства. Истинско мамино детенце!

Катрин Зита Джоунс и Кари Зита Дъглас

Дъщерята на Катрин Зита Джоунс много напомня на актрисата в младостта й. Същите красиви черти, крехка фигура, дълга кестенява коса, романтични тоалети. Подобно на майка си, Кари залага на женствени стилове, нежни цветове и щампи. Много сладки! 

Ума Търман и Мая Хоук

Ума и Мая са почти като прекопирани. Освен чисто визуално, и като стил. Вижте само идентичния избор на дрехи за официални поводи, ами, едно към едно е! Семеен трик или взаимно харесване? Няма значение, щом е красиво. 

Анджелина Джоли и Шайло Джоли-Пит

Дъщерята на Анджелина Джоли дълго време се обличаше като момче и дори се говореше, че в някакъв момент ще реши да смени пола си, но неочаквано за всички младата хубавица, безкрайно еднаква и с майки си, и с татко си, Брад Пит, се превърна в нежно, очарователно момиче, сменяйки, сякаш завинаги, панталона с рокля. Може би Шайло все още търси себе си, както майка й в младостта си. Помним десетките експерименти на Анджелина в годините, в които е на показ пред целия свят. Очевидно и мамината отмяна я чакат безброй експерименти, но едно е сигуно - двете са почти буквално идентични.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.