Следва

Новата Мис Свят е Каролина Белявска

Бела Хадид НАЙ-НАКРАЯ призна, че носът й е "пипан"

Красавицата се подлага на ринопластика на 14-годишна възраст, защото се чувствала като „грозната сестра" на Джиджи. Днес супермоделът описва битките си с анорексията и депресията в откровен разговор с Vogue

 

Celebrity beauty преди 2 години

25-годишната Бела все твърдеше, че лицето й не е докосвано от скалпел, но ето че дойде моментът на признанието. Операцията на носа или ринопластиката е преживяна от Бела на крехката 14-годишна възраст.

Ринопластиката: Камелия и още 15 звездни примера, за да решим и ние

Топмоделът сподели, че всъщност съжалява за процедурата, защото й се ще да беше „запазила носа на предците си", вярвайки, че с годините е „щяла да израстне травмата от визията си" (четете още: И Бела Хадид с форма на алкохолизъм, но от 6 месеца трезва).

Бела остава все пак категорична, че не е претърпявала никакви други козметични подобрения на лицето си, отричайки слуховете, че има филъри и лифтинг на очите. Тя твърди, че промененият вид на очите й е резултат от „изпитото й, много слабо лице".

Моделът също така разкри, че е страдала от анорексия в миналото и дори е лежала в лечебно заведение за две седмици, за да се лекува от депресия.  Мис Хадид разказва подробно за "борбите с вида на тялото си и психичното си здраве", признавайки, че винаги се е чувствала „грозна" и „неатрактивна" в сравнение с по-голямата си сестра Джиджи.


2014 г./2016 г.

Няма специфични закони, ограничаващи козметичната хирургия в Щатите, но ринопластика може да се направи едва когато носът завърши 90 процента от растежа си, което може да се случи още на 13-годишна възраст при момичетата. 

Хирургът от Harley Street д-р Джулиан де Силва анализира снимки на Бела от днес и преди 10 години със своята техника за компютърно картографиране PhiFace, която изчислява симетрията и хармонията на чертите на лицето като очи, устни, нос, брадичка и обща форма на лицето, и отбеляза, че резултатите са „радикално различни".


Драстични промени: Хирургът от Top Harley Street д-р Джулиан де Силва анализира снимки на Бела от днес и преди 10 години със своята техника за компютърно картографиране PhiFace, която изчислява симетрията и хармонията на чертите на лицето

Д-р Де Силва казва пред MailOnline: „Да имаш такива промени е изключително необичайно без някаква хирургична или естетична интервенция. Това, което откриваме с помощта на анализа е, че най-големите промени винаги са при носа и устните. Това са областите, в които могат да се направят големи подобрения и усъвършенствания с хирургични и неинвазивни процедури, и когато са направени добре, те наистина могат да трансформират цялото лице".

И все пак, Бела настоява, че ринопластиката е единствената процедура, която е правила: „Хората си мислят, че изцяло съм трансформирала лицето си, защото съдят по една тийнейджърска снимка, на която изглеждам подпухнала. Почти съм сигурна, че никой не изглежда днес така, както е изглеждал на 13, нали?". 

„Никога не съм използвала филъри. Нека просто сложим край на този дебат", категорична е по-малката сестра Хадид.

Сладък грях: Бела и Джиджи (Ева и Ева) за Versace!

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя