Следва

Дух в бутилка

L’Oreal преобразява боядисването на косата с ИНОА

ИНОА е първата боя, съдържаща революционната технология ODS за трайно боядсване без амоняк на базата на масла...
 

Beauty News преди 14 години

ИНОА е първата боя, съдържаща революционната технология ODS за трайно боядсване без амоняк на базата на масла.

За да заменят амоняка, изследователите в лабораториите на L’Oreal преосмислят досега съществуващите ограничения в областта на трайното боядисване на косата.

Вместо да се впуснат в търсене и тестване на нова молекула, те се насочват към откриването на начин за стимулиране и усилване на действието на сега съществуващите активни оцветяващи съставки. Така се ражда ODS-технологията (Oil Delivery System).

Става въпрос за формула, богата на масла, която доставя активните оцветяващи съставки до вътрешността на косъма, като улеснява проникването и закрепването на цвета в сърцевината на косъма.

ИНОА на L’Oreal Professionnel e първата боя за коса, в която се използва новата революционна технология - ODS (Oil Delivery System), вместо досегашната оцветяваща технология на основата на вода и амоняк.



ИНОА поставя началото на нова ера на непознато до сега боядисване и оптимален комфорт, чието несравнимо качество изцяло ще промени пазара на този тип продукти.

Боядисването с ИНОА е ново изживяване за сетивата, достъпно за всички жени: без амоняк, без никакъв мирис и значително намаляване на дразненето по кожата на скалпа, гарантиращо оптимална толерантност към косъма и безкрайни цветови възможности.

В България L’Oreal Professionnel представя ИНОА от началото на месец март само във фризьорските салони, работещи с L’Oreal Professionnel.
 

 

More from View Sofia

More Beauty News