Следва

Номинираха Володимир Зеленски за Нобелова награда за мир

Големите любовни истории: Едит Пиаф и единственият мъж, който я напусна

Едит Пиаф умира на 48-годишна възраст, оставяйки след себе си поредица от преживени трагедии. Легендарната певица напуска всичките си мъже, предпочитайки това пред идеята да бъда изоставена. Само един мъж в живота на звездата я напуска. Но не по своя воля... 

Celebrities преди 2 години

Крехката певица преживява грамада от непосилни изпитания: губи единствената си дъщеря, четири пъти катастрофира, прави опит за самоубийство, три пъти изпада в кома, оцелява през Първата и Втората световна войни. Междувременно й е писано да подлудява мъжете, както и да запази разсъдъка си дори и в най-кошмарните мигове. 

Едит обича да повтаря пред приятели златното правило, че мъжете трябва да бъдат напускани, преди самите те да си помислят за напускане. След фатална среща с „мароканския голмайстор”, Едит забравя този принцип окончателно. 

Запознанството в Париж

Певицата се среща с боксьора Марсел Сердан в Париж. Двамата се засичат няколко пъти в компанията на общи приятели, след което се срещат отново в Ню Йорк. Едит е на турне и се усеща самотна и изгубена, така че без колебание се съгласява да излезе на по питие с известния спортист.

Всичко би могло да приключи в тази единствена вечер - Марсел заведжда мис Пиаф в заведение за бързо хранене, което изключително подразва Пиаф. Кратко време след това той бърза да се реабилитира в очите й, канейки я в един от най-луксозните местни ресторанти. Тогава започва всичко.

Нередна любов

Уви, нашият герой е женен и то от дълго време. Той се жени в ранната си младост, а в Казабланка го чакат съпругата и синовете му. Мениджърът на спортиста повтаря непрестанно, че извънбрачната връзка ще навреди сериозно на кариерата му. Един ден Едит пристига да гледа негов мач в Марсилия. Тя реагира свръхемоционално на случващото се на ринга, което не остава скрито за никой от приъстващите в боксовата зала. 

В края на двубоя певицата изтичва да изтрие кръвта от лицето на любимия. На пресконференцията след мача боксьорът потвърждава, че е в любовна връзка с Пиаф. Той е категоричен - тя му е любовница само поради причината, че вече е женен. Марсел се обръща към хората в залата, молейки тези, които никога не са изневерявали на жена си, да вдигнат ръка. На следващия ден нито един вестник не написва нищо за скандалния романс на спортиста.

Последното "съжалявам"

Едит отново е на турне в Ню Йорк, уговорката с любимия е той да се присъедини към нея след няколко седмици. Певицата обаче настойчиво го моли да побърза - има неистова нужда от него в далечна Америка, нека вземе първият самолет и да дойде. Тя не понася липсата му. Марсел се подчинява. Но самолетът, тръгнал от Марсилия, така и не пристига в Америка: лайнерът се разбива по време на полета. 

Певицата е в шок. Не може да издаде и звук и решава да отмени турнето. Въпреки ужаса, тя все пак се качва на сцената или, по-скоро, е изнесена там на ръце. Едит казва, че в този ден ще пее само за Марсел... 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.