Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.03 - 27.03

Номинираха Володимир Зеленски за Нобелова награда за мир

Украинският президент Володимир Зеленски беше номиниран за Нобелова награда за мир от група европейски политици в отворено писмо, адресирано до Нобеловия комитет.

 

Celebrities преди 2 години

Групата поиска срокът за номиниране да бъде удължен до 31 март, за да може Зеленски и народът на Украйна да бъдат разгледани като номинация за нобеловата награда. Писмото, което е отворено за подпис до 30 март, вече е подписано от 36 политици от цяла Европа.

За да бъде взета под внимание номинацията, Нобеловата комисия ще трябва да направи изключение от правилото, че всички номинирани трябва да бъдат препоръчани за наградата преди 31 януари.

Украинците скоро заедно ще празнуват победата над Русия, каза президентът Володимир Зеленски по време на посещение в болница в Киев при ранени в конфликта, предаде ДПА.

"Не би могло да бъде по друг начин, когато в нашата страна има такива силни семейства", се казва в негово изявление, публикувано от канцеларията му малко след срещата му със семейство, членове на което били простреляни, докато опитвали да се спасят.

По време на визитата Зеленски подари на 8-годишното дете в семейството плюшена играчка. По информация от украински източници сестрата на момчето го е защитила, докато са били под обстрел от руски военни. Той и майка му са получили сериозни наранявания, докато бягали от Ворзел, северно от Киев.

Владимир, или коректното на украински Володимир, Зеленски показа невиждани кураж, лидерство и устойчивост по време на всичките, дотук 23, дни на войната на.Путин срещу украинския народ. Всяка нация може да мечтае да има такъв човек начело, особено във време на кървава война. Възхищението на цивилизования свят е напълно оправдано. Предполагаме, че заслужената награда за мир ще бъде присъдена именно на този мъж. И с право!     

Четете още: Големите любовни истории: Владимир Зеленски и Елена Кияшко

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.