Следва

Промяната не дава: УНИЖЕНИЕТО и неговото лице, коментар на Милена Фучеджиева

Силвио Берлускони се ожени "принципно" за новата си любов, 53 години по-млада от него

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони и неговата любима Марта Фашина проведоха сватбена церемония в историческото имение на политика, наречено Вила Гернето, в град Лесмо, близо до Милано

 

Celebrities преди 2 години

Годеницата на политика е депутат в италианския парламент от партия "Форца Италия" и е с 53 години по-млада от него: Марта е на 32 години, а Берлускони - на 85. Които не му личат, ако трябва да сме честни. 


Силвио Берлускони и Марта Фашина

Луксозната сватба е напълно символична - Берлускони не може официално да се ожени за любимата си, тъй като пет от децата му се противопоставят на този брак. Те се опасяват, че в този случай Марта ще разпилее богатството на Берлускони, или поне ще стане наследница при евентуална негова смърт. Състоянето на Берлускони се оценява на 7,2 милиарда долара.

Булката се появи на сватбата в рокля с дълъг шлейф, а младоженецът - в строг син костюм на Армани. Точно 60 гости се събраха да поздравят младоженците. На церемонията присъстваха само роднини, близки на Берлускони, някои бизнес партньори и малко близки приятели. Всички деца на Берлускони също присъстваха на тържеството, с изключение на големия син, който е с коронавирус. Силвио Берлускони има общо пет деца от предишни бракове.

Политикът се среща с Марта през 2018 г. По време на карантината двамата живееха заедно в къщата на една от дъщерите на Берлускони. Този брак, ако го приемем за напълно реален, е трети за бившия италиански премиер. 

Силвио Берлускони е бил министър-председател на Италия четири пъти. Първият му мандат започва през 1994 г., а последният приключва през 2011 г. Берлускони е член на Европейския парламент от 2018 г. и е собственик на голямата италианска медийна корпорация Mediaset SpA. През 2012 г. съда в Милано обвини Берлускони във финансови измами и го осъди на затвор. През 2013 г. той беше оправдан.

Честито на младоженците!  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.