Харесвате ли пайетената рокля на херцогиня Катрин?

Харесвате ли пайетената рокля на херцогиня Катрин?

Облечена от кралската особа по време на прием в държавата Белиз...

 

Има нещо в красивата зрялост на майката на три деца и бъдеща кралица на Великобритания, което ни кара да симпатизираме на Кейт все повече с всеки изминал ден. Възхищаваме са на великолепно поддържаната фигура, добре гледаните лице и коса, все по-прецизния стил на обличане - индивидуален, все по-далеч от строгия протокол, интересен.

40-годишният херцогиня Катрин този път, за официалния прием в Белиз, където кралската двойка е на официално посещения, избра дреха, отчетливо разпознаваема поради почерка, на британската марка The Vampire's Wife. Кратка справка показа, че роклята се продава за всички, които са склонни да похарчат едни пролетни 2500 паунда, с което да се доближат до прелестната Кейт (четете още: Елегантни с ASOS? Херцогиня Катрин показа, че може, с малко помощ, разбира се). 

Стайлинга си Катрин завърши с характерните за нея едри и ефектни обеци, сандали на ток в подобен метален отблясък и леко странна на целия фон бяла чанта с детайли в контрастно черно. Допускаме, че аксесоарът е подарък от домакините, графичната украса силно напомня характерния за централноамериканската държава фолклорен колорит.Зеленото й отива: Кейт Мидълтън, 25+ пъти в нюансите на този цвят

Анкета

Харесвате ли пайетената рокля на херцогиня Катрин?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.