Следва

Сандра Бълок в омбре творение от Ели Сааб на премиерата на "Изгубеният град"

Харесвате ли пайетената рокля на херцогиня Катрин?

Облечена от кралската особа по време на прием в държавата Белиз...

 

Celebrities преди 2 години

Има нещо в красивата зрялост на майката на три деца и бъдеща кралица на Великобритания, което ни кара да симпатизираме на Кейт все повече с всеки изминал ден. Възхищаваме са на великолепно поддържаната фигура, добре гледаните лице и коса, все по-прецизния стил на обличане - индивидуален, все по-далеч от строгия протокол, интересен.

40-годишният херцогиня Катрин този път, за официалния прием в Белиз, където кралската двойка е на официално посещения, избра дреха, отчетливо разпознаваема поради почерка, на британската марка The Vampire's Wife. Кратка справка показа, че роклята се продава за всички, които са склонни да похарчат едни пролетни 2500 паунда, с което да се доближат до прелестната Кейт (четете още: Елегантни с ASOS? Херцогиня Катрин показа, че може, с малко помощ, разбира се). 

Стайлинга си Катрин завърши с характерните за нея едри и ефектни обеци, сандали на ток в подобен метален отблясък и леко странна на целия фон бяла чанта с детайли в контрастно черно. Допускаме, че аксесоарът е подарък от домакините, графичната украса силно напомня характерния за централноамериканската държава фолклорен колорит.



Зеленото й отива: Кейт Мидълтън, 25+ пъти в нюансите на този цвят

Събразено, ефектно, носеща младост и увереност облекло, което нямаше да има същия ефект, ако не беше струящата енергия на все по-красивата Кейт. Дали пък всички скептици, които бяха преобладаващата част по времето на сватбата на големия син на принц Чарлз и лейди Даяна преди почти 11 години с "момичето от народа" Кейт Мидълтън не са на нашето мнение - Катрин, някога Кейт, има всички шансове да се превърне в новата кралица на сърцата. Титла, която изглеждаше запазена единствено и само за свекърва й Ди.

Херцогинята на Кеймбридж и принц Уилям тази сутрин приключиха посещението си в Белиз. Обиколката им продължава през Бахамските острови и Ямайка.

 

Анкета

Харесвате ли пайетената рокля на херцогиня Катрин?

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Николай Сердаров, Art Director

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Четвърта...

More Celebrities