Следва

България подкрепя Украйна - голямото мирно шествие ще е в четвъртък, 24.03.2022

Ямайското жълто на херцогинята: Катрин революционизира стила си

Херцогиня Катрин и принц Уилям продължават карибското си турне, вчера бяха в Белиз, днес са в Ямайка. Турът им ще завърши на Бахамските острови.

 

Celebrities преди 2 години

Кралската двойка беше тържествено посрещната в страната. Междувременно движението в цяла Ямайка, насочено към искане на репарации за робството от британската монархия придобива все по-големи размери - Ямайка тази година празнува 60 години от независимостта си. 

40-годишната херцогиня съблазни погледите с рокля в ярък слънчев цвят, който се асоциира със знамето на Ямайка. Творението е подписано от сръбската дизайнерка Роксанда Илинчич, а Катрин го допълни с обувки на Aquazzura и чанта на Salvatore Ferragamo. Гримът е отличен, но дискретен, косата - вързана на опашка, принцът до нея - великолепен в тъмния си костюм. Определено считаме, че е налице силно революционизиране на стила на Кейт, което адмирираме. Кралската особа постепенно, но не и бавно, се превръща в абсолютна стил-икона. Имахме нужда от такъв тип публична изява, особено след като Мелания Тръмп, безпогрешна в обличането си, остана встрани от прожекторите след края на мандата на съпруга й като президент на САЩ.

Посещението на Уилям и Катрин беше последвано от протести, насочени към скъсване на връзките с британската монархия.

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.