Следва

HOT HEELS - the first original cabaret гостува за I Can Too

Игра за феновете на Алиса в страната на чудесата

Disney Channel ще зарадва 40 свои зрители и по един техен приятел с покана за гала премиерата на „Алиса в...

Movies & TV преди 14 години

Disney Channel ще зарадва 40 свои зрители и по един техен приятел с покана за гала премиерата на „Алиса в Страната на чудесата”. Галата ще се състои на 2 март от 18:30 ч в Mtel Imax, Мол София, а играта ще се проведе в периода 23 февруари – 2 март включително.

Всеки, отговорил вярно на въпроса на деня, зададен в ефира на Disney Channel, ще участва в ежедневната томбола за двойна покана за 3D-шедьовъра „Алиса в Страната на чудесата”. На ден ще се обявяват по 5 късметлии, които ще имат възможността да присъстват на гала премиерата на филма, заедно със свой приятел.

От 3 до 12 март зрителите на Disney Channel ще могат да участват и в друга игра, посветена на „Алиса в Страната на чудесата”. Всеки ден детският канал за радва по 3-ма от своите фенове с 2 тестета карти за игра, брандирани с приказните герои от Долната земя, както и 1 гривна.

„Алиса в Страната на чудесата” ще излезе в Mtel IMAX и дигиталните 3D киносалони в България и света на 5 март.

Повече информация, включваща любопитни факти, трейлъри и музика, за филма и героите в него може да намерите в официалната му страница – www.aliceinwonderland.bg.


 

More from View Sofia

More Movies & TV