Следва

WIN IT: 2 билета за "В сърцето на машината", тениска, значка и канче

Роклята - не, погледът на Бен - да! Дженифър Лопес спечели наградата "Икона"

Дженифър Лопес заслужено спечели приза The Icon на iHeartRadio Music Awards 2022.

 

Celebrities преди 2 години

52-годишната певица и актриса получи наградата, присъдена за влиянието й в поп културата, като в речта си посвети наградата на своите фенове.

На снощната церемония в Лос Анджелис Джей Ло издигна статуетката в маслиненозелена рокля на Стивън Роланд, прозирна и смела, нещо като боди с един ръкав, комбинирано с воал. Стои отлично на звездата, но има нещо в цвета, което ни тревожи. В анкетата най-долу, очакваме вашето мнение за това >>> 

Иначе, красивата Джей получи подкрепа от дъщеря си Ейми и любимия Бен Афлек, чийто поглед, отправен към жената на живота му, със сигурност ще сънуваме тази нощ. 

„Оценявам това твърде много, твърде много. Бих искала да мога да ви кажа, че наградите са най-важни за мен, но това не е вярно. Не си мислете, че не ценя тези лъскави неща, защото наистина ги ценя. Не мога да лъжа, всички знаят, че ги обичам. Но не това е причината да го правя. Това не е най-важното за мен. Всъщност аз го правя за вас. Заради вас правя това, което обичам най-много в живота, а това е най-красивата благословия."

„За мен това е подарък, за който искам да ви благодаря. Благодаря на всички, които идват на концертите ми, пускат песните ми, гледат филмите ми и ме следват. Вие ми давате възможност всеки ден да живея живот, който, като малко момиченце, растящо в Бронкс, не можех да си представя, че ще се сбъдне “, каза развълнуваната Лопес в речта си.

Малко по-късно Дженихър Лопес се представи на сцената в черен тоалет на Roberto Cavalli.

Анкета

Готина рокля, но например червена?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.