WIN IT: 2 билета за
  •  

WIN IT: 2 билета за "В сърцето на машината", тениска, значка и канче

Другари! ... Не, шегуваме се, приемаме връщане към комунистическата си история само в една единствена форма - като изкуство! Обичаме произведения от настоящето за миналото в този смисъл, особено с подчертана естетика, съспенс, секси и талантливи присъствия и искрен разказ. "В сърцето на машината" е филм на Мартин Макариев, развиващ се между най-тежките четири стени, в затвор, във време, в което помилването, чистият поглед, спокойствието, свободата, хуманизмът, смелостта са героизъм, близък до лудостта - както е винаги в най-трудната действителност и най-трогателните истории.

Един от вас има шансът да гледа (с другарче) "В сърцето на машината" във веригата на Кино Арена на територията на Република България, плюс да има класическо соц канче, с което да си ходи на палатка, значка с петолъчка като виц, а не като символ, и тениска от страхотномека материя с принт в естетиката на филма - за да спечелите подаръчния комплект и видите страхотните изпълнения на Александър Сано, Ивайло Христов, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Игор Ангелов и Валери Йорданов, отбележете в коментар трима души, свободолюбиви, истински и смели, а ние ще изтеглим победителя този петък, 25 март 2022 г., точно в 17 часа, когато по соца приключваше работния ден.

Специално отбелязваме, че Двата билета за филма, които подаряваме, могат да се ползват в избран от победителя ден и час за прожекция, съответстващ с програмата на дадения киносалон от веригата на Кино Арена, и не подлежат на замяна за паричната им равностойност, друга награда или друго филмово заглавие. Успех!

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.