Следва

Помощ: изхвърлете незабавно тези 7 неща от вкъщи, носят лоша поличба

Сара Джесика Паркър на 57 - вижте архивите й снимки, свидетелство за превъзходен стил

Сара Джесика Паркър днес навършва 57 години

Celebrities преди 2 години

Сара е изключително готина жена, която старее красиво. Освен това всички видяхме, че тя успява да запази гордата титла "икона на модата" дори след 50-те си години - достатъчно е да си припомним превъплащенията на актрисата в продължението на сериала "Сексът и градът" - And Just Like That, което ще се завърне на екраните с втори сезон, както View Sofia вече съобщи. Но, както доказват архивните снимки на прелестната американка, които събрахме в чест на ЧРД 57, любовта на актрисата към модата, тенденциите и артистизма в обличането се заражда още в съвсем ранната й младост (четете още: "Какво да направя? Да спра да остарявам? Или направо да изчезна?”: Сара Джесика Паркър отговори на хейта). 

В края на 80-те, когато актрисата вече има успешни роли в театрални постановки, тя започва да се появява на червения килим в смели тоалети, които сякаш отиват само на нея, но за сметка на това й стоят безупречно. Гледайки тези снимки, неволно признаваме, че звездата от "Сексът и градът" не просто се ръководи от тенденциите, а обикновено ги изпреварва и то с много. Съгласете се, и днес е лесно да си я представим в огромно яке и котешки очила, вело-шорти и дънково яке, ретро дънки и риза с възел на талията - голямото предимство тук е, че фигурата на Сара Джесика ни най-малко не е мръднала в последните 30 години. Някои от нейните трикове могат безопасно да се използват като инструкции за действие: сутиен вместо горнище, кожено яке върху рокля-прегърни ме, двойни перлени гердани... След излизането на прочутия сериал, направил я световноизвестна, мадам Паркър изостави oversize силуетите и отчетливия непукизъм в полза на много женствените, много "пипнати" тоалети. Кари Брадшоу се оказа вдъхнововение за жената, превъплатила се в образа й и оттук - изобилие от екстремни мини поли, стегнати секси рокли, купища интелигентно използвани аксесоари и винаги, абсолютно винаги висок ток!

ЧРД, Сара джесика Паркър, чието бликащо вдъхновение в течение на десетилетия е достойно за поклон, е в галерията ни >>>

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.