Следва

Мяу! Тя в бежова риза, той - в каре: Дженифър Лопес и Бен Афлек

Чудим се дали ни харесва: Кейт Бекинсейл като гръцка богиня. И с този грим

Ефектно, извън всяко съмнение 

Celebrities преди 2 години

Сред нас живеят красиви жени, почти богини, а 48-годишната актриса Кейт Бекинсейл е чудесно доказателство за това. Красива, елегантна и ефектна - Кейт вдъхновява милиони жени по света да обичат себе си, да се грижат за себе си и винаги да бъдат оптимисти за всичко.

Новата поява на актрисата на червения килим на съвместното събитие на Vanity Fair и Lancôme е още една мотивация за всички нас, ако приемем, че подобен пищен образ ще ни пасне. Кейт се появи в луксозен тоалет на Georges Chakra от ефектно драпирано горнище във формата на цвете кала със златни апликации и шлейф, и класически панталони, които се разширяват елегантно под коляното. На богатия цветен фон, Кейт изглежда особено символично, карайки мнозина да асоциират появата й с Флора, Богинята на цветята. 

Извън безспорната красота и пищност на тоалета, има нещо, което не ни дава мира. Дрехата е доста помпозна, макар и идейна, а чувството, че актрисата се чувства леко неудобно в тази одежда не ни напуска. Същото важи и за грима - тежък, прекалено кафяв, някак лепкав. Тук идва и мястото на анкетата ни - вашето мнение ще ни помогне да се ориентираме - благодарим!     

Анкета

Отлично или не съвсем?

More from View Sofia

Петъчна доза секс: Том Холанд, пу-пу, да не са ти уроки!

Love преди 2 години

(въпроси към Том Холанд отпреди) - Кой е твоят celebrity crush? - Зендая. - Кой супергерой би играл? - Може би Спайдърмен. - Любима видеоигра? - Една "малка" игра, казва се Uncharted. - С кой голям актьор искаш да работиш? - Джейк Джилънхол.  

Цветята значат много: познаваме ли символиката им и какво ни казва цветът

Love преди 11 месеца

Дни след красивия празник Цветница обръщаме внимание на един неглижиран факт: цветът на цветята има голямо символно значение, освен самият им вид, затова е много важно как подбираме красавиците, преди да ги подарим

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.