Следва

Мяу! Тя в бежова риза, той - в каре: Дженифър Лопес и Бен Афлек

Чудим се дали ни харесва: Кейт Бекинсейл като гръцка богиня. И с този грим

Ефектно, извън всяко съмнение 

Celebrities преди 1 година

Сред нас живеят красиви жени, почти богини, а 48-годишната актриса Кейт Бекинсейл е чудесно доказателство за това. Красива, елегантна и ефектна - Кейт вдъхновява милиони жени по света да обичат себе си, да се грижат за себе си и винаги да бъдат оптимисти за всичко.

Новата поява на актрисата на червения килим на съвместното събитие на Vanity Fair и Lancôme е още една мотивация за всички нас, ако приемем, че подобен пищен образ ще ни пасне. Кейт се появи в луксозен тоалет на Georges Chakra от ефектно драпирано горнище във формата на цвете кала със златни апликации и шлейф, и класически панталони, които се разширяват елегантно под коляното. На богатия цветен фон, Кейт изглежда особено символично, карайки мнозина да асоциират появата й с Флора, Богинята на цветята. 

Извън безспорната красота и пищност на тоалета, има нещо, което не ни дава мира. Дрехата е доста помпозна, макар и идейна, а чувството, че актрисата се чувства леко неудобно в тази одежда не ни напуска. Същото важи и за грима - тежък, прекалено кафяв, някак лепкав. Тук идва и мястото на анкетата ни - вашето мнение ще ни помогне да се ориентираме - благодарим!     

Анкета

Отлично или не съвсем?

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 22 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 20 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели