Следва

Nannini от Purple Outlet

Сиена Милър щe участва в дизайнерски проект за тениски с благотворителна цел

Британският Harpers' Bazaar под ръководстовото на главната му редакторка Люси Йоман ще си сътрудничи с някои...

All fashion преди 14 години

Британският Harper's Bazaar под ръководстовото на главната му редакторка Люси Йоман ще си сътрудничи с някои ключови британски дизайнери за създаването на уникални тениски в подкрепа на Women for Women International charity - международна организация за защита на жените от страните в третия свят.

Колекцията от 11 дизайна включва работата на ветерани като Nicole Farhi, Betty Jackson и Amanda Wakeley, както и актрисата Сиена Милър, която, заедно със сестра си Савана, показа общия им лейбъл Тwenty8Twelve на седмица на модата в Лондон.

Ще се включат също Тамара Мелън от Jimmy Choo, Кейт Келър от Pringle и младата надежда на британския дизайн Холи Фултън. Сесията ще заснеме не кой да е, а самият Браян Адамс, чието име отдавна виждаме под снимките в британския Harper's.

Приходите ще отидат за инициативата, създадена през 1993 година в помощ на жени, пострадали при военните действия в страни като Авганистан, Ирак и Косово. Програмата цели да осигури финансова и морална подкрепа и включва курсове за придобиване на бизнес умения и работоспособност.

Колекцията ще бъде пусната на символичния 8-ми март, интернационалния ден на жената, и ще се продава онлайн в net-a-porter на цена от £30.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.