Следва

Големите любовни истории: Стинг и Труди Стайлър

Мяу! Тя в бежова риза, той - в каре: Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха снимани на разходка в Лос Анджелис, придружени от сина на актьора Самюел.

 

Celebrities преди 2 години

52-годишната певица и 49-годишният актьор се държат за ръце и се целуват, без ни най-малко да крият бушуващите чувства. 10-годишното момче на татко Бен крачи с усмивка до влюбената двойка.

Дженифър и Бен са отново заедно от миналата година. Преди това двамата развалиха годежа си, през вече далечната 2004 г., но, според източници, близки до двойката, сега планират да го подновят.

Бен и Джен с нетърпение очакват да прекарат остатъка от живота си заедно и знаят, че им е предопределено да бъдат заедно. Говори се за годеж. Те се ангажират да имат здрава и трайна връзка. Бен е най-големият фен на Джен, напълно я подкрепя във всичко и непрекъснато й повтаря колко е добра. И тя го подкрепя, но Бен не може да спре да казва на всички колко умна и работлива е тя, каза източникът пред Entertainment Tonight (четете още: Роклята - не, погледът на Бен - да! Дженифър Лопес спечели наградата "Икона" ).

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.