Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.03 - 03.04

Големите любовни истории: Стинг и Труди Стайлър

Стинг, един от най-популярните и титулувани музиканти в света, ще навърши 71 години през октомври. В почти 40 от тях той върви през живота ръка за ръка със съпругата си, британската актриса и филмов продуцент Труди Стайлър, 68. Тяхната е от най-класическите големи любовни истории, четем... 

Celebrities преди 2 години

Съпругът на приятелка

По времето, когато съдбовната среща на Стинг и Труди Стайлър се състои през 1977 г., двамата живеят в съседство в сутеренни апартаменти. Бъдещето в онзи момент не изглежда кой знае колко обещаващо - живеят скромно, без кой знае какви перспективи. Но към 1982 г. - годината, която се смята за стартова за връзката им, нещата вече вървят много по-добре, и за двамата. Стинг свири и пее в The Police, която записа няколко световни хита, Труди играе в театър Donmar Warehouse, където често й възлагат главни роли.

Има, обаче, едно малко "но". И тя, и той, в този исторически момент не са свободни. Но ако Труди има просто гадже, то Стинг е официално женен. Съпруг е на актрисата Франсис Томелти, второто им дете току що се е родило в семейството. Музикантът няма никакво желание да разрушава брака, не желае в никакъв случай да нарани любимите хора, но също така не успява да пренебрегне очевидното си привличане към Стайлър.

"В крайна сметка това беше любов от пръв поглед", признава той по-късно, при това повече от веднъж. В автобиографията си Broken Music (2003) Стинг си спомня първата среща с неговата Труди: „Тя е с бледозелени очи, а по лявата й буза минава избледнял белег, който се извива като жесток спомен за посегнали към хубавото й лице животински нокти. Странно, но белегът изобщо не омаловажава красотата й: виждам я като ранен ангел".

В крайна сметка любовта побеждава. Музикантът напусна Франсис - майката на децата му, жената, която прави изключително много за кариерата му - и избира Труди.

Когато Стинг напусна семейството, Стайлър е жестоко упреквана от обществото. Възприемат я като предател - в края на краищата Франсис Томелти е нейна приятелка, двете играят в театъра заедно. Хората от обкръжението им са в шок - Стинг непрекъснато е преследват от познати, които му натякват, че оставя две деца и жена, на която дължи лъвския дял от успеха си. Освен това Труди е обвинена в иначе предизвестеното разпадане на The Police. Вече не й предлагат роли в театъра и киното, което налага да премине към продуциране (между другото, тя се оказва супер успешна в това си начинание). Натискът и към него, и към нея е ужасяващ - тя е наричана дори уличница и повлекана. Нищо от това не е в състояние да разклати решимостта на влюбените да бъдат заедно.

Официализирането на връзката им се забавя много - двамата сключват брак едва през 1992 г. - след десет години съвместно съжителство и три деца - дъщерите Мики (Бриджит Майкъл) и Коко (Елиът Паулина) и сина Джейк. „Скромната“ сватба се състои в Уилтшир в южната част на Англия. Булката носи луксозна рокля на Versace, а Питър Гейбриъл и куп други известни личности са сред гостите. По това време обществеността вече е престанала да обвинява звездния съюз: напротив, мненията се обръщат и ​​Труди вече е определяна като спасител, поради неоценимата й помощ в това музикантът да преодолее кризата, свързана с краха на The Police.

Няколко години след сватбата, през 1995 г., двойката се сдобива с четвърто дете - синът им Джакомо. Както Стинг многократно е признавал в интервюта, това се е случило "напълно случайно" - както всички предишни няколко пъти. 

Тантричен секс и други хобита

Двойката купува имението Villa Il Palagio в Тоскана в края на 90-те години, когато то е в ужасно състояние. Мястото днес буквално процъфтява. Там се отглеждат не само биологично чисти продукти, но и грозде, от което се произвеждат няколко сорта вино. Производителят е лесен за идентифициране по име: всеки сорт е кръстен на един от хитовете на Стинг.

Не само децата и общата кауза обединяват съпрузите и им помагат да останат заедно толкова дълго. И дори не само йогата и тантрическия секс, за които двойката обича да говори в медиите. „Не ме интересува, че хората си мислят, че правим див тантрически секс през цялото време в нашето имение, каза Труди пред британското издание на The Independent миналата година. - Това е толкова далеч от истината. Хората, които са наистина важни за мен, знаят, че това не е така."

Каква е тогава тяхната тайна? „Хората често ме питат за това, призна музикантът в ефира на „60 минути“ през 2016 г. - Но няма тайна. Ние просто се обичаме!" Въпреки това, за бестселъра на The New York Times „Какво прави брака траен“, Стинг и Труди все пак се опитаха да разкажат повече за това какво им помага да останат заедно толкова много години. Според тях е необходимо да бъдете не само страстни любовници, но и най-добри приятели, а също и да си вярвате. Безрезервно.

И още - кажете НЕ на кавгите. Всякакви спорове и вербални битки са забранени. Те просто не са част от любовта.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.