Следва

We Love: Брадли Купър и мама Глория на Оскари 2022

Минито на Серина, красивата Рита и всичко останало от афтърпартито на Оскари 2022

Афтърпартито на Vanity Fair - година след година тържествен лукс

Celebrities преди 2 години

Церемонията по награждаването, разбира се, е мястото и моментът, в които се съсредоточават стиловите и имиджови усилия на най-големите световни звезди - извънредно изострен стремеж към безсмъртие, чрез отличителност, пищност и маниакално внимание и към най-дребния детайл. След нея обаче, съвсем непосредствено, идва следващата доза блясък, отново под прожекторите на най-важното събитие в света на киното. Това е онзи фин момент, когато най-големите събират емоции и близки, и се преместват от кино Dolby на партито Vanity Fair, за да започне истинското холивудско забавление. Събитието, съвсем обяснимо, също започва с величествен "килим", този път не червен, а тъмносин, а подбраните от топ стилисти тоалети на звездите са поредното луксозно модно ревю, тема на този материал. 


Ким Кардашян в Balenciaga

Безспорната звезда на вечерта отново беше Ким Кардашян в небесносиня рокля на Balenciaga. Очевидно любовта към френската къща се оказа по-силна и по-издръжлива от чувствата към бившия й съпруг, който именно накара Ким да заобича и всъщност да не сваля авангардните тоалети на Демна Гвасалия. Само Джанел Монае успя да се конкурира с Ким чрез работата на Кристиан Сириано, който създаде изумителната й черна рокля с колкото искате дупки и бели копчета за разкош. Риск, голям при това, но категорично успешен - тази рокля ще се помни дълго. 


Хънтър Шафър и Доминик Файк в Рик Оуенс

Погледите на репортерите прикова и десантът на стилния каст на "Еуфория". Хънтър Шафър и Доминик Фaйк избраха Рик Оуенс за събитието. Актрисата с рокля от „варен” деним за пореден път доказа, че total denim look е истинският хит на пролетно-летния сезон. Сидни Суини, изпълнителката на ролята на Кейси, облече доста по-различен тоалет, от италианската Miu Miu. 

Традиционно, в нощта на Vanity Fair звездите си позволяват повече експерименти, но тази година видяхме изобилие от истински привърженици на вечната класика: достатъчно е да споменем Натали Портман, която почти никога не изневерява на изчистените силуети на Dior. Предсказуемо, но безопасно и елегантно.

От друга страна, роклята на Рита Ора от британската марка Miss Sohee е много по-интересна, отколкото изглежда на пръв поглед. Корсажът и шлейфът в тон слонова кост са украсени с хиляди кристали Сваровски, ръчно избродирани вълху тъкънта на дрехата, ушита от растителни материи и остатъци от платове, използвани в колекциите на Dolce & Gabbana Alta Moda Couture. Между другото, нейният тоалет ни е абсолютният личен фаворит от късното снощно събитие. Останалите най-ефектни избори са надолу >>>  


Елза Хоск


Джулия Фокс


Кендал Дженър


Емили Ратайковски в Armani Privè


Сара Полсън в Bottega Veneta 


Сидни Суини в Miu Miu 


Аня Тейлър-Джой в Christian Dior


Натали Портман в Christian Dior


Джеф Голдблум


Рита Ора в Miss Sohee


Хейли Бийбър в Saint Laurent


Софи Търнър и Джо Джонас в Louis Vuitton


Доналд Гловър


Дри Хемингуей


Криси Тейгън


Сиена Милър в Armani Privè


Адоа Абоа


Серина Уилямс в Versace 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.