Следва

Уил Смит, Джейда и децата на партито снощи, веднага след шамара

We Love: Брадли Купър и мама Глория на Оскари 2022

Брадли Купър си избра най-готиния съпровод в нощта на Оскарите - майка му Глория Кампано.

 

Celebrities преди 2 години

47-годишният актьор стъпи на червения килим с най-важната жена в живота си, след като бе номиниран за Оскар, не директно, но чрез номинацията за Най-добър филм за трилъра "Улицата на кошмарите" (четете още: Изродско кино в хубавия смисъл или всички причини да гледаме Улицата на кошмарите). Кадрите ни убеждават в отдавнашната ни теза, че една от най0хубавите гледки на този свят е майка и порасналото й дете, усмихнати, елегантни и щастливи, и, в идеалния случай - детето с две глави над мама.  

Между другото, именно Брадли бе първият, който се впусна да успокои разтреперания Уил Смит след злощастния инцидент, в който чисто новият носител на Оскар за Най-добра мъжка роля зашлеви водещия Крис Рок, припомняме тук

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.