Следва

Прекрасният Степан събра над 10 хиляди долара за животните в Украйна <3

Уил Смит се извини в Instagram, но може да му вземат Оскара

Извиненителната "бележка" беше публикувана в Instagram, след като Академията се изказа по повод инцидента, излъчен на живо по целия свят 

Celebrities преди 1 година

Актьорът Уил Смит се извини на Крис Рок, затова че го удари по време на най-лъскавата церемония в света, връчването на наградите "Оскар" в Холивуд, която комикът води. "Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Минах всякакви гранизи и сгреших. Срам ме е и смятам, че действията ми не са показателни за мъжа, който искам да бъда“, написа чисто новият носител на Оскар за най-добър актьор в Instagram вчера вечерта. Ако случайно не сте разбрали, Смит излезе на сцената и удари Рок в лицето, след като комикът се пошегува с голата глава на Джейда Смит, съвсем малко преди Уил да вземе в ръце първата си статуетка - не е ясно дали водещият знаеше за заболяването, което тя има.  "Шегите са част и от моята работата", каза Уил Смит, "но шегата за медицинското състояние на Джейда беше твърде тежка за мен и реагирах емоционално“. 

Извинението идва, след като 9900-членната Академия за кино и наука, органът, който присъжда Оскарите, осъди действията на 53-годишния актьор и каза, че ще преразгледа инцидента: "Официално започнахме преглед около инцидента и ще проучим по-нататъшни действия и последици в съответствие с нашите устав, стандарти за поведение и законите на Калифорния“, добавят от академията. Политиката за поведение на групата гласи, че тя е "твърдо против всяка форма на злоупотреба, тормоз или дискриминация“ и очаква членовете да поддържат ценностите "на зачитане на човешкото достойнство, приобщаване и подкрепяща среда, която насърчава творчеството“. Санкциите могат да доведат до дисквалификация, изключване от организацията, отнемане на Оскарите или загуба на право за бъдещи награди, съгласно правилата.

SAG-AFTRA, съюзът, който представлява актьорите, нарече действията на Смит "неприемливи“ и заяви, че е във връзка с академията и телевизионния оператор ABC, „за да гарантира, че това поведение е подходящо адресирано“.

Рядко се случва, но не безпрецедентно филмовата академия да отнеме членство. Продуцентът Харви Уейнстейн беше изгонен през 2017 г., след като повече от тридесет жени го обвиниха в сексуално насилие. Поне Крис Рок отказва да повдигне обвинения, според медиите в САЩ, а в изявлението си Уил Смит също се извини на Академията, на продуцентите на шоуто, на присъстващите, зрителите, семейство Уилямс и "моето семейство от "Крал Ричард“.

 

More from View Sofia

Да си припомним: 8 аксесоара за коса ала Марго Роби, Ким Кардашиян и Дуа Липа, които няма да излязат от мода

Celebrity beauty преди 1 година

Мини чантата на Jacquemus Le Chiquito доказа, че дори аксесоарите с размери по-малко от на телефон могат да правят гигантско впечатление. Същото важи и за украшенията за коса. 

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Тино Пенчев, за правилните места и успеха според Невронауката

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина - стажант в отдел "Корпоративни комуникации", а днес продължаваме с:

More Celebrities