Следва

Малко шок никога не е излишен: шортите и деколтето на Кристен Стюарт на Оскарите

Оскари 2022: най-романтичните двойки

Любовта е във въздуха, както доказаха и някои от най-влюбените двойки на тазгодишната церемония за връчването на наградите Оскар 

Celebrities преди 2 години

За първи път от началото на пандемията от COVID-19, най-престижната церемония по награждаване в киното се проведе в обичайния си присъствен формат в Dolby Theatre в Лос Анджелис. И макар че повечето номинирани, гости и награждаващи минаха по червения килим сами, някои звезди избраха да споделят това вълнуващо събитие с близки до тях - съпрузи, любими или просто членове на семейството (веднага припомняме струящата на талази любов между майка и син в лицето на Глория и Брадли Купър). 


Ейми Шумър и Крис Фишър


Аштън Кътчър и Мила Кунис

Тазгодишната номинирана за Оскар съпружеска двойка бяха Пенелопе Крус и Хавиер Бардем - и двамата претенденти, съответно за статуетки в категориите „Най-добра женска роля” и „Най-добра мъжка роля” (за различни проекти). Двойката позира заедно на червения килим при равни условия, избирайки за случая тоалети, които са другото име на "теорията на кореспонденцията", както я разбираме. Просто прекрасни!


Пенелопе Крус и Хавиер Бардем

Съвместната работа на гримьорите Лав Ларсън и съпругата му Ева фон Бар също беше номинирана за "Оскар" - те са хората зад грима и прическите в Dune. Двойката подходи към създаването на образите си за церемонията не по-малко отговорно - знаменитостите изглеждаха органично и много елегантно.


Лав Ларсън и Еван фон Бар

Една от най-зрелищните двойки на червения килим определено бяха Уил Смит и съпругата му. Обемната рокля на Джейда Пинкет-Смит привлече вниманието с великолепния си тюркоаз и многото пищни детайли в долната част. И въпреки че дрехата донесе на актрисата ред неудобства - определено на мадам Смит не й беше лесно да пристъпва, а за да се облече, се оказа, че са били необходими скрити копчета по цялата дължина, очевидно усилието си струваше - красивата Джейда успя да произведе желания „уау ефект“.


Уил Смит и Джада Пинкет Смит

Уил пък стана меме-герой, "благодарение" на постъпката си на церемонията. Комикът Крис Рок, който прочете една от номинациите, се пошегува неуспешно с прическата на Джейда. За актрисата тази тема е особено болезнена: тя откровено признава, че страда от косопад и не иска да го крие под перуки. Уил, за да защити любимата, се качи на сцената и удари Крис. Самият епизод и по-нататъшният коментар на Смит, който не се чу заради заглушения микрофон, станаха обект на шеги в мрежата, отделно от напълно реалната надвиснала опасност над пресния носител на Оскар да загуби отличието заради шамара.

Най-малкият участник в церемонията, 11-годишният актьор Джуд Хил, беше придружен на червения килим от майка си Шонин.


Джуд Хил и Шонин Хил

Подкрепата на родител е добре дошла и за порасналите номинирани. Брадли Купър не за първи път се появява на Оскарите с майка си Глория Кампано. Актьорът, въпреки скорошното предполагаемо събиране с майката на дъщеря му - Ирина Шейк, реши да покани Глория на тази толкова важна церемония.


Брадли Купър и Глория Кампано

Мартин Стрейндж-Хансен, режисьор на On My Mind, бе придружен на червения килим от семейството си. Приятно зарадваха феновете Аштън Къчър и Мила Кунис. Дуетът, който рядко се появява на публични места, също блесна миналата вечер - тя в пепелнорозово творение с едно рамо от Зухаир Мурад, той - в отличен смокинг (четете още: От Украйна до Ел Ей: как семейството на Мила Кунис бяга от Съветския съюз, когато тя е на 7 години).  


Мартин Стрейндж-Хансен със семейството си


Джош Бролин и Катрин Бойд Бролин


Кристин Баумгартнър и Кевин Костнър


Джан Лука Паси ди Препозуло и Джесика Частейн


Кортни Кардашян и Травис Баркър

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.