Следва

Залаганията са до утре вечер - роклята на Сара Джесика Паркър от премиерата на „И просто ей така...“ на търг

Fashion Starter: Лейди Гага, абсолютната световна шампионка по мода

Поглед назад към най-скандалните и луди визии на поп звездата, от противоречивата рокля с месо и други странни тоалети до най-новите, супер елегантни рокли на червения килим. 

All fashion преди 2 години

Естетиката граници не познава и има една жива проява на тази максима (която току-що си измислихме, но ще се съгласите, че е 100% истина) - висока 155 сантиметра, 36-годишна, безумно талантлива, несравнимо влиятелна. Лейди Гага е може би най-интересният моден провокатор на нашето време от първото десетилетие на кариерата й до буквално онзи ден. За цялото това време стилът на звездата претърпява катарзиси сам по себе си - от русалската опашка и извънземните токчета, през рокля от сурово месо до Gucci ерата в момента - гамата от настроения на дивите ансамбли на Лейди Гага винаги варира от "неземна до отблъскваща. Много известни дизайнери са близки приятели на Лейди, от години участващи в "живота на стила й", респективно тя взима участие в ревюта на Седмицата на модата за Mugler и Marc Jacobs, както и в кампании на Versace и Tom Ford, заради което звездата, към ден днешен, има сериозен престиж в света на модата. Надълго и широко говорим за НЕЯ и стила й, предимно с възхищение, надолу >>>

via GIPHY

Много дълго време Гага беше вярна на авангардния си стил, но професионалното и лично израстване на певицата се отрази на външния й вид сериозно. Изглежда, че Гага е решила да си почине и е започнала постепенно да се дистанцира от модните подвизи, а външният й вид става по-небрежен с времето. Така че изявите на звездата като част от премиерата на филма A Star Is Born (2018), в който Гага играе главната роля, са много по-благородни и изискани, но не по-малко вълнуващи. Въпреки новите стилистични решения класическият стил на Гага не изчезва, защото е невъзможно. Огромните, вдъхновени от мъжеството костюми, минималните грим и бижута и успокояващи нюанси сега са топ в списък на Лейди.

A Star Is Born, режисьорският дебют на актьора Брадли Купър, спечели специалната награда на Кристофър Д. Смитърс на филмовия фестивал във Венеция, Златен глобус и награда Оскар за най-добра оригинална песен. На BAFTA, актьорският дует спечели в номинацията "Най-добра музика за филма“. Вярно, звездата все още не е получила статуетката за най-добра женска роля (House of Gucci всъщност има само една номинация и нито един Оскар), но не се съмняваме, че Гага ще се опита да си отмъсти. Междувременно ежедневно се радваме на кралицата на безобразието и "майката на чудовищата“, а сега тръгваме по еволюционния стилистичен път на талантлива Стефани Джоан Анджелина Джерманота. 

2007

Преди да стане Гага, тя e Стефани Джоан Анджелина Джерманота, но още тогава талантливото момиче с красив глас знае точно какво да направи, за да бъде запомненa от публиката и света. По време на едно от първите си участия на музикалния фестивал Lollapalooza през 2007 г., брюнетката Лейди Гага излиза на сцената, облечена в блестящ сутиен ала диско топка, шорти и мрежести чорапи. С помощта на най-добрите си приятели - леопардовите щампи, мини бикини, прически в стил Ейми Уайнхаус - звездата веднага дава да се разбере, че няма да бъде скромна и предпазлива.

2008

През април 2008 г. се ражда дебютният сингъл на Гага Just Dance, който се превръща в истински хит и в една от най-продаваните песни в дигитален формат с тираж от над 10 милиона копия. "Този ​​албум спаси живота ми. В Ню Йорк сякаш се изгубих в мрака. Бях депресирана, често прекалявах по баровете. И тогава се качих на самолета за Лос Анджелис, за да правя своя собствена музика - беше ми даден единствен шанс да напиша песен, която може да промени живота ми. И го направих“. Тогава светът за първи път се запознава с ексцентричния, леко плашещ стил на бъдещата мегазвезда. Платинено руса коса, големи подплънки за рамене и диско сутиена са само началото на вълнуващата ера на Лейди Гага. Отначало обаче е трудно да се проследи някаква конкретна идея в това или онова облекло на звездата, а зад всичко по-скоро се крие закачлива скандалност и желание да се открои колкото е възможно повече от поп "мравуняка“ . 

Истински работохолик и фен на занаята си, Гага издава първия си албум The Fame, който направо взривява света. Кариерата на певицата започва да се развива бързо и, осъзнавайки, че залогът върху сценичния образ работи с гръм и трясък, полага още повече усилия за развитието си. Тоалетите и антуражът за всяко изпълнение се обмислят много подробно от певицата и разказват историята заедно с текста и мелодията. Гага започва да се сближава със структурираните рокли и геометричните шапки и всеки път обогатява тоалетите си с нови, сложни детайли.

Въображението на певицата няма граници и генерира все повече модни фантазии в главата й. За да ги реализира, Гага решава да събере свой личен творчески екип от професионалисти, които отговарят за най-запомнящите се костюми и реквизит на певицата. Тази група талантливи хора се нарича "Haus of Gaga“ (на немски: "Къщата на Гага“). "Току-що се обадих на всичките си най-готини приятели, занимаващи се с изкуство, седнахме в една стая и започнах да им разказвам всичките си луди идеи… Това е абсолютно невероятен творчески процес." Никола Формикети тогава е моден директор на Къщата и стилист на звездата. Именно той запознава певицата с много лондонски дизайнери, включително Гарет Пю и Назир Мазхар, с които Гага впоследствие сътрудничи.

2009-2010

След като, меко казано, е привлякла подкрепата на идеалния екип, който се превръща в истинско семейство за певицата, Лейди Гага започва да се откроява изцяло в стилистичните си експерименти и вниманието към нейната личност нараства с всяка нова поява. Тоалетите стават все по-изтънчени и са истински произведения на модното изкуство: рокли със сложен дизайн, сложни шапки, архитектурни обувки и театрален грим.

Лейди и Никола Формикети, 2016

Спомняме си тоалета с плюшени жаби Кермит и уплашения поглед на рапъра Еминем, когато той връчи на певицата (облечена в кървавочервена дантелена рокля и воал през лицето) наградата на VMA за най-добър видеоклип на дебютанта на годината. Склонността на Гага към религиозните образи също се заражда по това време - за първи път, когато през септември 2009 г. участва на парти на V Magazine в червено дантелено боди и прическа, вдъхновена от Дева Мария.

Всички тези луди, а понякога и плашещи експерименти дават на звездата прякора "майката на чудовища", а феновете на нейната работа започват да се наричат ​​"малки чудовища" - "Спомням си, че се дразнех на идеята да бъда "нормална“. Затова изпитвах огромно удоволствие да покажа каква съм всъщност по такъв грандиозен начин. Беше нещо като учтива форма на "отдръпване“. Никога не съм искала да изглеждам перфектно - просто бях себе си. И мисля, че моите фенове разбираха това. Дрехите ми бяха форма на защита от целия свят, но винаги с лек намек, като едва забележимо намигване към моите фенове - малките чудовища.

Очевидно за Гага музиката и дизайнът по това време вече са нещо неразделно. Този подход не може да не привлече вниманието на най-ярките и също толкова необикновени представители на модната индустрия. Лудата и екстравагантна енергия на певицата, а и нейната работа, просто се вписват идеално в концепцията на "отвратителния британец“ Александър Маккуин. По време на Седмицата на модата в Париж, на финалното ревю на дизайнера, наречен "Plato's Atlantis", се състои премиерата на сингъла на Гага "Bad Romance", а основният шедьовър на колекцията "armadillo shoes" просто печели сърцето на певицата. По-късно "извънземният“ чифт обувки се появява в клипа на звездата към същата песен, а също така става част от незабравимия й аутфит за червения килим на MTV Video Music Awards. Лейди Гага и броненосците са като Пепеляшка и стъклените сандали - идеалното съвпадение. Певицата е не само фен на таланта на покойния дизайнер, но и негова приятелка. Когато пет години по-късно три чифта от известните обувки се появяват на търг в подкрепа на детския фонд на УНИЦЕФ, певицата ги купува всички, публикувайки снимка в профила си в Instagram с надпис: "Когато ти дойде дар от небето.“

През 2010 г. репутацията на Гага за носенето на странни тоалети се затвърждава с най-проблематичния тоалет досега - червения килим на MTV Video Music Awards (VMA), а откровено скандалното облекло е направено изцяло от месо. Проектирани от аржентинския дизайнер Франк Фернандес, роклята и съответстващите обувки са най-запомнящото се облекло в историята на VMA. Певицата тогава получава не само осем награди, но и много критики по свой адрес - хиляди хора са силно подразнени. Тоалетът е част от протеста срещу "не питай, не казвай" военната политика на САЩ, която ограничава правата на гейовете. "Можете да тълкувате тази рокля по различни начини, но тя е преди всичко борба за нашите права. Трябва да отстояваме това, в което вярваме. Всички имаме толкова права, колкото месо има върху костите ни. И аз не съм парче месо“, коментира тоалета си певицата.

По-късно звездата споделя, че източникът на всичките й абсурдни модни хрумки е желанието да запази контрол над себе си, защото често шоубизнесът превръща един артист в истински роб. Нейните скандални тоалети и лудории не са просто себеизразяване или начин да светне в пресата, а доказателство за силата и важността на нейния глас. "Всички искаха да бъда секси поп звезда, а аз правех абсурдни неща, които ме караха да се чувствам сякаш все още контролирам всичко, а не сякаш хората контролират мен“, казва Гага.

В биографичния филм "Гага: 155 см” певицата разкрива истината, че за много продуценти и влиятелни мъже в музикалната индустрия и Холивуд жените често се явяват като любима играчка и служат само като приятно забавление. "Не съм тук за това. Аз не съм съд за вашата болка и не съм просто място, на което можеш да свършиш.“ За да се противопостави на това несправедливо отношение, Гага решава да покаже известна грозота по време на своите изпълнения, сякаш намеква за всички онези ужаси и несъвършенства, които са типични за шоубизнеса. "Ако искам да изглеждам секси на VMA, докато изпълнявам Paparazzi, ще го направя цялата в кръв, напомняйки ви какво направи славата на Мерилин Монро и Анна Никол Смит и какво направи тя на… да. Познайте за какво говоря." Лейди Гага коментира представянето си на VMA в снежнобял костюм, изцапан с кръв. Това не е първият път, в който Гага разкрива сложните мотиви зад дивия си стил. През 2015 г. певицата признава, че нейните популярни тоалети всъщност произлизат от плашеща самота и депресия. "За мен модата, изкуството и музиката винаги са били форма на броня. Просто продължавах да фантазирам все повече и повече, за да мога да избягам и да пробвам нова кожа."

2011

През май 2011 г. Гага издавa втория си албум Born This Way. "Темата му е възраждането във всеки един смисъл“, обяснява тя. "Става дума за това да се преоткриваме отново и отново, докато не намерим в себе си това, което най-добре определя какви сме и ни кара да се чувстваме победители в живота". Трудно е да се повярва, че нещо може да надмине роклята с месо, но това се случва, когато певицата пристигна на VMA през 2011 г. в гигантски съд с форма на яйце. По време на изпълнението си Гага буквално се "преражда“ на сцената, появявайки се от него в извънземен латексов костюм. Преди самото изпълнение стилистът на певицата Никола Формикети казва, че Гага е в инкубационен период и затова не може да общува с фенове и медии. Според някои сведения, преди да се излюпи от яйцето, певицата прекарва три дни в него и признава, че за нея е наистина важно да получи това "творческо преживяване и да се роди на сцената“.

Този период от работата на Гага очевидно е пълен с прераждания: всяко ново издание не е като предишното и очевидно тя наистина е в постоянно търсене на истинското си Аз. Изглежда, че всички вече са свикнали с нейните абсолютно луди театрални проекти и когато изведнъж решава да се появи в женствена вечерна рокля, все пак предварително боядисва косата си в зелено, за да не разочарова малките чудовища. И сега, изглежда, тя решава да се спре на този компромис: сексуална елегантност с бууст от запазената марка на Гага - уродщината.

Също така тази година е белязана за Лейди Гага с особено интересни модни колаборации. Следващия месец тя прави своя дебют на подиума на Седмицата на модата в Париж за шоуто на Thierry Mugler, поздравявайки приятеля си Формикети за първата му колекция като креативен директор на френската модна къща. През същата година Гага си сътрудничи с Джорджо Армани, който създава уникални костюми, специално за световното турне Monster Ball. Дизайнерът просто се влюбва в енергията на певицата и сам предлага да бъде неин стилист - малко хора са получавали такава чест преди. Но Лейди Гага е специален случай, защото според марката "нейната театрална естетика е истинско произведение на изкуството“.

През същата година, заедно с Формикети и фотографа Ник Найт, Лейди Гага организира сензационна фотосесия за есенно-зимния брой на японския Vogue Hommes, където звездата се появява като екстравагантен италианец. "Героят на Джо Калдероне е палав експеримент, плод на въображението ми, върху който по-късно работихме подробно с Ник“, казва Гага за своето мъжко алтер его. "С Ник сме обединени от много години неуморна и страстна работа... И един ден си помислихме: докъде сме готови да стигнем? По-късно Джо Калдероне също се появи на VMA през 2011 г., мина по червения килим и изпълни песента You And I. Заедно с тази песен се появиха и по-зрелите хитове на Гага The Edge of Glory и Marry The Night, които са първият предвестник на стиловата трансформация на Гага към по-спокойна елегантност.

И така, постоянното изхвърляне на Гага я довежда до много неочаквано, но интересно преживяване, а именно - до творческо сътрудничество с култовия американски джаз изпълнител Тони Бенет. В тандем те записват песента The Lady Is a Tramp и заснемат видео, в което певицата се появява в напълно нов образ на ретро дива и по този начин доказва, че няма да се ограничава само до запалителни поп ритми. Така тя се обръща към джаза и ретрото, но повече за това по-късно.

2012

Театралната еклектика прониква и в ежедневния гардероб на певицата, който тя приема не по-малко сериозно. За Гага няма такова нещо като off-duty визии: "Аз съм Лейди Гага 24/7“, е едно от най-култовите й изказвания. "Нямам почивни дни. Артистът трябва да живее творчеството си. Никога няма да ме видите с анцуг и суичър. Дори в леглото нося перли и високи токчета."

2013

През 2013 г. Гага издава третия си студиен албум Artpop. "С този албум имах за цел да съчетая поп музиката и художествената култура - ​​почти като Анди Уорхол. Просто не рисувах мелодии върху платно, а точно обратното“, казва певицата. Първоначално целта на поп арта е да размие границите между "високо“ изкуство и "ниска“ култура и, изглежда, самата Гага е много вдъхновена от тази концепция и дори пророкува, че албумът ще стане "вечен“. Но или идеята се оказва твърде трудна за разбиране, или думите "Поп културата беше изкуство. Сега поп културата и изкуството съм аз” зазвучават твърде нарцистично и албумът не е приет толкова топло от феновете, колкото предишните два.

Духът на поп арта я обладава дълбоко, което ясно се отразява на стилистичните й решения. Визиите на Гага от този период се характеризират със сочни, добре дефинирани цветове, тъканите са украсени с ярки щампи - картини, анимационни герои и дори икони.

Един от синглите в албума се казва Донатела и е ода за дизайнерката Донатела Версаче. Гага среща Донатела за пръв път през 2011 г., когато взима назаем някои винтидж парчета от модната къща за видеото на Edge of Glory. "Мислех си колко невероятно изглежда тя“, казва Версаче в интервю. "Начинът, по който носеше дрехите ми в това видео, беше демонстрация на по-младото поколение колко жизнена и свежа може да бъде една марка. Това беше началото на дълго и силно приятелство." Поласкана от хита, посветен на нея, Донатела кани Гага да участва в кампанията на марката през 2014 година.

Можем да кажем, че приятелството и сътрудничеството на певицата с Донатела е почти неизбежно: духът и естетиката на марката се вписват идеално в работата на Гага. Невъзможно е да не се отбележи външната прилика на знаменитостите, а когато става дума за творчески хора, тези жени излъчват своите чувства, емоции, възгледи за света предимно чрез външния си вид и по доста сходен начин. Независимо дали става въпрос за летището, разходката из града или началото на Седмица на модата: тоалетите на Versace винаги са на помощ на певицата, позволявайки й да сменя без усилие стила си. В гореспоменатото турне на Monster Ball певицата успешно разрежда тоалетите си Armani с маркови кожени визии и масивни аксесоари Versace.

2014

Джаз албумът на Гага от 2014 г. Cheek to Cheek с Тони Бенет отбелязва повратна точка в нейната стилова еволюция. Сега, не като моментен експеримент, а непрекъснато, звездата демонстрира ослепителни ретро визии на червения килим. Сякаш идва при нас от Стария Холивуд, Гага перфектно предава атмосферата на онези джаз мелодии, които изпълнява.

Основното вдъхновение зад много от нейните образи е Брандън Максуел, бившият асистент на Никола Формикети и новият стилист на Гага: именно той успява да намери самия баланс между ексцентричността и класиката за певицата. Максуел настоява, че новата визия на Гага е резултат от сътрудничеството им. "Тя върши страхотна работа с каквото и да се заеме. Работил съм с много хора и тя е един от малкото артисти, които отговарят за всичко - от написването на музиката до вземането на решение за ежедневния си гардероб - всичко това е личната визия на Гага. Тази година тя представя джаз албум, който до голяма степен се отразява в новата й естетика. Ние остаряваме, развиваме се, всичко се променя и стилът се променя точно както самият човек, когато порасне. Стана по-логично да се правят визии, които отговарят на иконите от миналото, на големите джаз легенди, но да го правят по свой собствен начин. Тя има много, много естествена красота и царствен външен вид."

И все пак - Гага нямаше да бъде Гага, ако не си позволи да се отклони от дадения бляскав дискурс, размивайки целия този блясък, елегантност и женствена класика с капка, а понякога и повече от една, скандал. Like it or not, Гага остава вярна на стила си.

2015

Тази година поставя началото на сериозната актьорска кариера на Гага. Излиза сериалът American Horror Story: Hotel, за ролята, в която вече актрисата Лейди Гага получава наградата Златен глобус. Професионалните победи най-накрая дават на звездата онова чувство на удовлетвореност от себе си и работата, правят я по-уверена и спокойна, респективно стилистичните й решения са по-улегнали. Тя продължава да се развива по пътя на елегантната класика, но все пак в необикновен прийом, присъщ само на Гага. Ако е панталон, тогава блузата под него ще бъде съблазнително прозрачна, а на церемонията по връчването на Оскарите певицата ще "контрира" луксозната снежнобяла рокля на Azzedine Alaïa, бродирана с кристали, с акцентирани алени ръкавици.

Лесно се забелязва желанието на Гага да раздели сцената и реалния си живот: за събития тя избира съблазнителни вечерни рокли с впечатляващо деколте, а в ежедневието предпочита спокойни силуети, семпли, изчистени нюанси и дори тотално бежови визии, което малко преди това изглеждаше невъзможно за певицата... 

2016

След издаването на последния й албум, Joanne, стилът на Гага става невероятно резервиран и явно вдъхновен от кънтри стила, който стои в основата на нейното ново звучене. Наричайки последния си албум най-искрения в кариерата си, певицата дава да се разбере, че най-накрая е решила да бъде само и единствено себе си - талантливо момиче с красив глас Стефани Джоан Анджелина Джерманота. "Този ​​път стилът ми остава толкова естествен, колкото в студиото по време на записа на музика“, обясни тя в интервю.

Образът, който певицата избира за видеото на Perfect Illusion, изненадва всички: тоалетът й е просто къси дънкови шорти и кроптоп. И именно в този вид сега най-често виждаме звезда да се разхожда из Ню Йорк. Освен ако не забрави да вземе любимата си розова каубойска шапка.

На церемониални събития по-елегантната Гага е на смяна, обаче. По време на изпълнението на националния химн на церемонията по откриването на Super Bowl 2016, певицата се появява пред милиони американци в сравнително скромен, но все пак тържествен костюм Gucci, който може да се нарече класика, ако не беше яркият акцент под формата на червен блясък, който подчертава текстурата на дрехите. Както самата тя коментира подобна промяна в стила си: "Честно казано, всички гледаха шибаните ми луди тоалети почти 10 години. Мисля, че вече никой не се интересува от това. Сега те са ми доста скучни."

В същото време звездата продължава да влага определено послание във всеки свой стилистичен избор. Като например - елегантната и трезва визия в белия костюм и широкополата шапка Брандън Максуел, които певицата носи на Американските музикални награди, всъщност е заредена с политически настроения и отдава почит на Хилари Клинтън и суфражетките. Или един от редките и смели експерименти на Грамитата през 2016 г., когато Гага отдадва почит на феноменалния Дейвид Бауи, появявайки се с червена коса и бунтарска ярко синя рокля Marc Jacobs.

2017

На следващата година Гага успешно практикува редуване на кънтри и ретро ансамбли, а понякога и комбинация от двете. Верни спътници са й задължителната каубойска шапка, винтидж слънчеви очила и холивудски къдрици. Но в един момент звездата просто решава да изплаши всички и в гардероба й се завръщат ултракъсите шорти, мрежестите чорапогащници и агресивните аксесоари. Със своя "гол" BDSM тоалет на церемонията по връчването на Грами, певицата отново предизвиква дискусия и осъждане. Много хора обясняват такива драматични стилистични промени с неприятни събития в личния живот на звездата: Гага се раздели с годеника си, актьора Тейлър Кини. Или може би това е просто вид женска слабост - желанието да демонстрираш отличната си физическа форма. Във всеки случай, за известно време старият стил на Гага отново радва носталгичните фенове.

2018-2019

През 2018 г. всички най-важни събития в живота на Гага - преживявания, неуспехи и победи - са свързани с нейната развиваща се актьорска кариера. След като изиграва главната роля в музикалната драма A Star Is Born, певицата получава много положителни отзиви и започва да се възприема като сериозна драматична актриса. Филмът силно се надява на Оскар, а Гага участва в мащабно промоционално турне по света, показвайки запомнящи се образи във всеки град.

Последните изявления на актрисата дават основание да мислим, че 10-инчовите платформи, сложните шапки и авангардният грим вече определено са изчезнали завинаги. Гага заменя всичко за спокойна, хладна цветова палитра, по-семпли силуети, меки линии и естествен грим, като същевременно чаровно играе с всички актуални тенденции: пера, неон и оверсайз.

Индивидуалността на звездата не е изчезнала никъде: във всяко облекло се намира част приглушена скандалност и тя носи това с най-голяма увереност. Извън червения килим, визията на звездата има лека винтидж нотка на Мерилин Монро и Ейми Уайнхаус и известно носталгично настроение - Лейди все още отдава почит и си краде щедър дял възхищение от тези велики жени. Според звездата сега тя е само себе си. "Мисля, че беше твърде рано светът да види истинската мен, защото самата аз не бях готова за това“, казва тя за миналото си. "Сега съм само аз и нищо друго."

Гага многократно е казвала в интервютата си, че никога не се е чувствала достатъчно красива, умна и талантлива, за да пее и да бъде себе си в същото време. Сега, изглежда, певицата най-накрая постига онази вътрешна хармония и желана увереност, за да забрави за театралните костюми. "Сега не е нужно да имам милион перуки, за да направя впечатление“, споделя звездата.

2020-2022

2020, разбира се, се оказа изключително трудна за всички знаменитости и Лейди Гага не бе изключение. През април звездата планираше да издаде шестия си студиен албум Chromatica, но се наложи издаването да бъде отложено за май заради пандемията. През август Гага се представи на MTV VMAs 2020 и тук всички фенове на бившата - ярка и ексцентрична - певица имаха възможност да видят поп звездата в любимите й скандални тоалети. Примадоната смени девет тоалета в една вечер: от футуристична рокля на Area със скафандър до космически сребрист фит на Кандис Куоко.

Но в края на годината певицата буквално разкъса медийното пространство - в края на 2020 г. стана известно, че Ридли Скот планира да направи филм за трагедията на последния наследник oт династията Гучи и иска само и единствено Лейди Гага като хладнокръвната убийца. Всичко за Hause of Gucci е ТУК. И вече в началото на 2021 г. тя активно започва да снима в Италия. Феновете на певицата не спират да се учудват колко органично поп дивата се вписва в ролята на Патриция Реджани. Освен това - тя се появи, феноменална, в Schiaparelli на инаугурацията на Джо Байдън, на всички важни събития, церемонии и награди, а уличният й стил през последните две години е феноменален. Кралица! Една дума.


Лейди Гага събра погледите в шоуто на Джими Кимъл


We Love: супер свежа Лейди Гага в кремава мини рокля с роза и череп


Тези универсални обувки и тази страхотна жена - Лейди Гага х 3 в Ню Йорк


Лейди Гага и лилавото й на премиерата на House of Gucci - just brilliant


Street Style вдъхновения: Лейди Гага


Тази жена е Кралица: Лейди Гага и ботушките й


Мини моден маратон: Лейди Гага в Ню Йорк


До тук се изчерпва засега всичко относно стиловата еволюция на тази жена, променила света на модата, изкуството, киното, музиката. Знаем също, че Лейди ще участва в продължението на Жокера. Преди два дни тя навърши 36 години, което, по наши скромни прогнози, означава, че ще можем да напишем още два пъти по толкова за Нея. Честит рожден ден, Лейди Гага!


BAFTA 2022: най-доброто в beauty аспект: Лейди Гага, Лей Сейду и останалите плюс пълният списък на победителите



Кристен Стюарт в рокля с вериги, Ел Фанинг в злато и Селена Гомес в алена рокля с шлейф - червения килим на Critics Choice Awards 2022


 

More All fashion