Следва

Хайди Клум, Лейди Гага и София Ричи на партито на Елтън Джон след Оскар

Любов: Тайка Уайтити коленичи, за да поправи подгъва на Рита Ора

Какво е това, ако не любов?

 

Celebrities преди 1 година

Нищо не прави мъжа по-симпатичен от внимателното отношение и безусловната любов към жената на сърцето му. Нямаше как да не ви покажем този прекрасен момент от червения килим на Оскарите 2022, в който известният актьор Тайка Уайтити, 46, внимателно изправя подгъва на роклята на своята любима Рита Ора, 31. Някой би казал, че този жест е леко too much, но веднага ще възразим! Само силен и самоуверен мъж може да бъде толкова внимателен към дамата на сърцето си. Тайка и Рита са една от най-красивите и силни двойки в Холивуд, а този чуден момент от миналата нощ доказва защо.  

Припомняме, че любовта между красивата певица, родена в Прищина, Косово и актьорът новозеландец пламна през април миналата година, по-точно малко след срещата им на снимиките на австралийското издание на музикалното шоу The Voice. През август 2021 г. двамата вече официално се появиха като двойка на червения килим на премиерата на The Suicide Squad. 

Красиви, модерни и видимо много влюбени, Рита и Тайка, според близки до двойката, вече планират сватба, Тайка дори нарича Рита "моята съпруга", а тя е толкова влюбена, че не може да прекара и половин ден без него.

Прелест! 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 57 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.