Следва

Петият елемент: Елза Хоск във фантастична бяла рокля на партито след Оскарите

Хайди Клум, Лейди Гага и София Ричи на партито на Елтън Джон след Оскар

Гиздави дами и господа, гости на сър Елтън 

Celebrities преди 2 години

Веднага след края на церемонията по връчването на Оскарите, звездите се втурнаха по афтърпартита. Много известни личности бяха забелязани на благотворителната вечер на Елтън Джон, посветена на борбата със СПИН (четете и за другото афтърпарти, това на Vanity Fair: Минито на Серина, красивата Рита и всичко останало от афтърпартито на Оскари 2022).

Звездата на партито без съмнение бе Хайди Клум: 48-годишната немска манекенка се появи в гиздава мини рокля с мъниста, съчетана с обемна пелерина с пера. Компанията на партито й правеше гаджето й Том Каулиц, стегнат в елегантен сатенен смокинг.

Сред гостите беше забелязана и Лейди Гага (в ефирна рокля в маслено бежово), Барбара Палвин - чудесна в дискретния си тоалет с разкроена долна част и бъз ръкеви, София Ричи - в лаконичен, приятно строг черен тоалет и други прочути гости на звездни партита. 


Хайди Клум



Хайди Клум и Том Каулиц


Били Портър и Лейди Гага


Барбара Палвин


Барбара Палвин


София Ричи
 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.