Следва

Всъщност, ето кой откри Оскарите - Бионсе, божествена в жълто!

Алек и Хилария Болдуин очакват СЕДМО дете

Семейство Болдуин ще се сдобие с още един член. Алек и Хилария очакват седмото си дете

 

Celebrities преди 1 година

38-годишната инструкторка по йога сподели добрата новина с феновете с видео от момента, в който семейството събощава на децата си, че ще имат още едно бебе.

„Бяхме почти сигурни, че семейството ни е пълно и сме много щастливи от тази изненада. Споделям с вас момента, в който казахме на децата - както виждате, те са супер развълнувани. Новото ни бебе е много светъл момент в живота ни. Благослов и дар в тези несигурни времена“, написа мисис Болдуин, разкривайки, че ще роди през есента (четете още: Алек & Хилария Болдуин загубиха петото си дете). 

Хилария и 63-годишният актьор са родители на 8-годишната Кармен, на 6-годишния Рафаел, на 5-годишния Леонардо, на 3-годишния Ромео, на 18-месечния Едуардо и на 13-месечната Мария Лусия. Алек е и баща на 26-годишната Айрлънд, родена в брака му с Ким Бейсингър.

Добрата новина за двойката идва пет месеца след голямата трагедия на снимачната площадка на "Ръжда" , когато Болдуин неволно застреля и уби оператора Халина Хътчинс и рани режисьора Джоел Зуза. Популярният актьор вече се завърна към киното и в момента е в Италия заради професионални ангажименти.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.