Следва

We Love: Мерием Узерли и ултра високите цепки

Сара Джесика Паркър показа децата за пръв път от много време насам

Сара Джесика Паркър показа порасналите си деца за пръв път от много дълго време: това са 19-годишният Джеймс и 12-годишните Марион и Табита

Celebrities преди 1 година

Супер свежи, децата и съпругът на актрисата - Матю Бродерик, пристигнаха да подкрепят мама на премиерата на комедийната пиеса на Нийл Саймън Plaza Suite, която се състоя на Бродуей миналата вечер. За Сара Джесика Паркър това представление е много специално: тя излиза на театралната сцена за пръв път от 24 години.

На червения килим звездата се появи в ефирна розова рокля до пода от тюл, обсипан със сребърни звезди. Роклята е проектирана от приятеля на актрисата, дизайнера Прабал Гурунг, и напомня тоалетите, носени от персонажа на Паркър - Кари Брадшоу - в "Сексът и градът".

Децата на актрисата също привлякоха вниманиета на пресата. Реален факт е, че те много отдавта не са засичани публично - Сара Джесика Паркър предпочита да държи наследниците си далеч от вниманието на феновете и рядко споделя техни снимки в социалните мрежи.

Сара Джесика и Матю Бродерик са заедно повече от 30 години. Актрисата за първи път стана майка на 37-годишна възраст - тя роди сина си Джеймс, а дъщерите-близначки, родени седем години по-късно, са от сурогатна майка.


Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър


Сара Джесика Пакрър
 

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 3 дни

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго...