Следва

We Love: Мерием Узерли и ултра високите цепки

Сара Джесика Паркър показа децата за пръв път от много време насам

Сара Джесика Паркър показа порасналите си деца за пръв път от много дълго време: това са 19-годишният Джеймс и 12-годишните Марион и Табита

Celebrities преди 2 години

Супер свежи, децата и съпругът на актрисата - Матю Бродерик, пристигнаха да подкрепят мама на премиерата на комедийната пиеса на Нийл Саймън Plaza Suite, която се състоя на Бродуей миналата вечер. За Сара Джесика Паркър това представление е много специално: тя излиза на театралната сцена за пръв път от 24 години.

На червения килим звездата се появи в ефирна розова рокля до пода от тюл, обсипан със сребърни звезди. Роклята е проектирана от приятеля на актрисата, дизайнера Прабал Гурунг, и напомня тоалетите, носени от персонажа на Паркър - Кари Брадшоу - в "Сексът и градът".

Децата на актрисата също привлякоха вниманиета на пресата. Реален факт е, че те много отдавта не са засичани публично - Сара Джесика Паркър предпочита да държи наследниците си далеч от вниманието на феновете и рядко споделя техни снимки в социалните мрежи.

Сара Джесика и Матю Бродерик са заедно повече от 30 години. Актрисата за първи път стана майка на 37-годишна възраст - тя роди сина си Джеймс, а дъщерите-близначки, родени седем години по-късно, са от сурогатна майка.


Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър


Сара Джесика Пакрър
 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.