Следва

6 причини да се влюбиш в Huawei nova 9 SE, цвете!

We Love: Мерием Узерли и ултра високите цепки

Мерием Узерли бе гост на галата TIME100, посветена на 100-те най-влиятелни хора в света за изминалата година.

 

Celebrities преди 2 години

На червения килим в Дубай 38-годишната турска актриса носи рокля с ултра високи цепки на дизанера Зулейха Куру (Zuleyha Kuru). Кинозвездата, известна с ролята си на Хюрем Султан във "Великолепният век", добави към стайлинга си чанта на Серена Узиел и сребристи сандали. Прави впечатление, че ансамбълът е така изчислен, че всяка красива част от тялото на може би най-известната турска актриса в света, е перфектно подчертана. Раменете и краката са силно разголени - отличен момент да се възхитим на тонизираното от тренировки body на великолепната Мерием.  

На събитието Узерли позира с Тайра Банкс, Депика Падуконе и Ициар Итуньо, която изигра инспектор Ракел Мурило в хитовия сериал La Casa De Papel.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.