Следва

Всяка вечер кулинар: 3 обилни "отслабващи" омлета

6 причини да се влюбиш в Huawei nova 9 SE, цвете!

Цвете мое 

All About Life преди 2 години

То не е като онези, които стоят просто декоративно и красиво, нито от онези, над които постоянно треперим, и съвсем не е от онези, за които забравяме да се погрижим - незабравим е - и свеж, и модерен, и, разбира се, красив, и многофункционален, и с него сме точно обратното на цъфнали и вързали. Прекрасният nova 9 SE на Huawei, по-големият брат на великолепния nova 9, е това, с което пролетта ни започна, разказваме за него, с екстаз и кокетство, надолу >>> 

Любовта не се измерва в цифри, но има със сигурност едни 6 неща, които ни карат да се влюбим в огледалното лъскаво покритие, 0.05 милиметровата ултратънка рамка, огромния 6,78-инчов HUAWEI FullView дисплей и всичко между тях, както следва:

108 MP High-Res камера

Колкото повече телефони излизат "под перото" на Huawei, толкова по-малък става афинитетът ни към фотоапаратите и толкова по-фотографски се чувстваме сами по себе си. Технологиите зад емблематичния ринг, разположен на нежния гръб на nova 9 SE, са космически сложни, но резултатите, ах, резултатите... 108 MP High-Res системата от камери улавя като хищник (не звучи много нежно, но такива са фактите) детайли до микроскопичност - основната камера използва иновативна пикселна технология 9 в 1, увеличавайки размера на пиксела до 2,1 µm. 1/1.52-инчовият сензор, поемайки повече светлина, предоставя висок динамичен обхват и нисък шум в изображенията и благодарение на мощния алгоритъм за сливане на няколко кадъра, задната четворна камера хваща красивите моменти по всяко време, ден и нощ!

Снимките са живи, чисти и вибрантни, само когато зад тях стои система като 108 MP High-Res, което се отнася за всичко от нощни пейзажи и селфита с Super Night Shot, през картини в движение с AI Snapshot, макроснимки, ултраширокоъгълни, боке портрети и кадри с ниска осветеност. Друго много готино е, че можем през смарт часовника си да се щракаме отдалеч, да редактираме снимки и видеа като царици, а с настойките за красота и HD селфито се чувстваме ОЩЕ ПО-красиви не само във вертикален, а и в хоризонтален план. 

Креативно видеозаснемане

Знаете ли колко възможности и функции за влогове и видео има nova 9 SE? Повече от всеки телефон, за който сме чували. Непрекъснат запис с предна и задна камера едновременно - превключваме свободно между двете, докато снимаме непрекъснато, за да не пропуснем нищичко; Dual-View видео, при което основната и широкоъгълната камера на HUAWEI nova 9 SE работят заедно, оглеждайки цялата картина и фокусирайки се върху частите, които ни интересуват най-много във всеки един момент, детайл и кадър; стандартен видеозапис с предна и задна камера, разбира се, едновременно и поотделно; и отново суперготината възможност да ползваме своя Huawei Smart Watch в снимачния процес - на цяло тяло или панорамен пейзаж, преди моментът да бъде загубен. Всъщност, с nova 9 SE нито един момент не е загубен...

Зашеметяващ дизайн

Тънък, блестящ, в три омайни цвята, основната палитра на пролетта - кристално синьо, перлено бяло и среднощно черно - наслаждението да гледаш блясъка на емблематичния пръстен върху 3D стъкления гръб е сравнимо с това да видиш всичко около себе си църнало и зелено, всичко благодарение на нано-текстурата с двойно покритие, която е точно на върха. Стилът, елегансът и луксът буквално се напипват с пръст...

66W Super Charge

Huawei nova 9 SE е технология, която подкрепя щурите идеи, креативните пориви, натоварените дни, интимните моменти, дори нелогичните хрумки, защото е до нас, "жив" и готов за работа и fun, постоянно - 66 W HUAWEI SuperCharge технологията зарежда телефона за кратко време - колкото е нужно да изпиеш едно кафе, да скокнеш до цветарския, да проветриш стаите, да се гримираш набързо. Една бекстейдж тайна: подготвяйки нашия за снимки го заредихме напълно за точно 7-8 минути!

Той разполага със система за разсейване на топлината в архитектура, която е в състояние да отчита и охлажда по-бързо нагрятите зони, така че любимите предавания, книги, игри, приложения, сайтове, програми и платформи никога не са прекалено "загряти"!

EMUI 12

Това не са просто случайни букви и цифри, това е гарант за безгранична интелигентна свързаност между нас и любимото устройство. Контролът над него е толкова лесен, да не кажем a piece of cake, че само с плъзване отваряме контролния панел за директен достъп до дисплея, Wi-Fi, Bluetooth, настройките за силата на звука и дори активацията на интелигентно взаимодействие чрез Device+, за да гледаме филми на големия екран на спокойствие с нашите слушалки FreеBuds, например. А с новата Distributed File система незабавно имаме достъп до документи или снимки на телефона от лаптоп или компютър - без никакви кабели. EMUI 12 е това и още много...

1,05 милиметрова ултратънка рамка

1,05 милиметровата ултратънка рамка направо ни кара да прехапем устни, защото по страшно елегантен начин обагря тънкото тяло на nova 9 SE и телефонът постоянно изглежда, сякаш се рее във въздуха. Това е майсторският момент във външния вид на новия ни телефон, нашето цвете,

Сигурни сме, че, ако веднага се сдобиете с Huawei nova 9 SE, наличен вече в търговската мрежа на Huawei, ще намерите още стотици причини за влюбване и пролетта е точно за това да се потопим, да вдишаме живота и цветовете, да си паднем по някого, да си крадем моменти и да не се чувстваме down по почти никакви поводи. Se La Vie!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.