Следва

Гащите на Lizzo се казват Yitty

Залаганията са до утре вечер - роклята на Сара Джесика Паркър от премиерата на „И просто ей така...“ на търг

Началната цена на комплекта е $5,000

All fashion преди 1 година

Роклята на Сара Джесика Паркър от розов тюл и сива коприна, богато бродирана и като на съвременна принцеса, с ефирна пелерина, дело на Оскар де ла Рента и носена от актрисата на премиерата на And Just Like That отива на търг, съобщи Hypebae .

Началната цена на комплекта е 5000 долара (около 9 000 лева). Наддаването ще продължи до вечерта на 31 март. Роклята е в размер S, абсолютно единствена е, а всички приходи ще отидат за УНИЦЕФ.

„Искам да подкрепя УНИЦЕФ сега повече отвсякога, предвид настоящите геополитически конфликти и пряко нарастващите заплахи. Струва ми се важно да се сбогувам с роклята по този начин. Очаквам с нетърпение да видя кой гардероб ще се окаже нейният следващ дом“, каза Сара Джесика Паркър (четете още: Сара Джесика Паркър показа децата за пръв път от много време насам).

Апартаментът на Кари Брадшоу вече е Airbnb - 23 долара на вечер, пълен гардероб и всякакви други екстри

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.