Следва

Приготви се за пролетни приключения на открито с Lidl

Чудим се дали ни харесва: Бионсе в "гола" рокля на Оскарите

Бионсе, която остана без Оскар, но се запомни с ефектната си поява на церемонията, по-късно същата вечер впечатли феновете с нов умо-по-мра-чи-тел-ен тоалет, избран за афтърпартито 

 

Celebrities преди 2 години

В Instagram певицата сподели поредица от снимки, в които позира в прозрачна рокля на гръцката дизайнерка Селия Критариоти (Celia Kritharioti) от актуалната пролетна модна колекция на едноименната модна къща.

В този си вид Бионсе се появи на едно от афтърпартитата на Оскарите - това, което традиционно се провежда от съпруга й, рапъра Jay-Z. Събитието е известно още като „Златното парти“ и винаги е в хотел Chateau Marmont в Холивуд.

Сред гостите бяха Снуп Дог, Риана, Ким Кардашян, Зоуи Кравиц, Пи Диди, Джесика Алба, Джъстин Тимбърлейк , Вин Дизел, Лупита Нионго и много други звезди.

Тъй като оставяме на вас да коментирате стиловия избор на прекресната Бионсе - анкетата ни е най-долу - обръщаме внимание на друго - сянка върху забавлението на прочутите холивудски хора хвърли скандалът, свързан с хотела. Активисти призовават за бойкот на Шато Мармон от 2020 г., защото близо 250 служители на хотела бяха уволнени в началото на пандемията без обезщетение. И този път протестиращи се събраха пред сградата, така че Jay-Z беше принуден да наеме допълнителна охрана.

Анкета

Бионсе така?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 13 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.