Остра форма, металик и липса на лак: маникюрът в нощта на Оскарите

Остра форма, металик и липса на лак: маникюрът в нощта на Оскарите

Маникюрът е много важен етап в подготовката на звездите за Оскарите: ами ако, в края на вечерта, трябва да позираш с безценната статуетка! Внимателно разгледахме ръцете на филмовите звезди и сме готови да ви покажем дали внимателно обгрижват ноктите си и какъв дизайн избират за събитие, важно колкото това.

Знаменитостите започват да се подготвят за появата си на Оскарите от месец до два преди деня на събитието. На този ден те трябва да изглеждат по-добре отвсякога и да се появят в абсолютната си перфектност пред стотиците светкавици на фотоапаратите (четете още: Минус 15 за 15 дни: как Кидман, Стоун и останалите отслабват ударно преди Оскарите)


Серина Уилямс и Никол Кидман

Важен елемент в този списък е добре изчисленият маникюр, който е най-добре да се направи няколко дни по-рано. Факт е, че в мрежата можете да намерите много снимки с ръцете на звезди в момент, когато не са имали време да се „запишат за нокти“ навреме. И в сравнение с други, по-изпипани части от техния облик, този детайл често изглежда проблемен и неизбежно фокусира цялото внимание.

Разбира се, поради продължаващата пандемия, известен брой звездни хора започнаха да крият ръцете си под ръкавици. Въпреки това, мнозинството се придържа към класиката, като всеки я разбира сам за себе си. 

Класика, футуризъм, остри форми и дори липса на маникюр: събрахме различните примери за тържествени нокти, както прецениха, че им харесва, присъстващите на церемонията по връчването на Оскарите.

Никол Кидман

Класическият червен маникюр обикновено доминира в официалните звездни събития. Между другото, Никол Кидман демонстрира стар, но златен трик за красота: лак за нокти в съответствие с червилото, в смисъл на едно към едно. 

Ариана де Бос

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.