Следва

Анти-ейдж грим: навиците, които да усвоим

Остра форма, металик и липса на лак: маникюрът в нощта на Оскарите

Маникюрът е много важен етап в подготовката на звездите за Оскарите: ами ако, в края на вечерта, трябва да позираш с безценната статуетка! Внимателно разгледахме ръцете на филмовите звезди и сме готови да ви покажем дали внимателно обгрижват ноктите си и какъв дизайн избират за събитие, важно колкото това.

Celebrity beauty преди 2 години

Знаменитостите започват да се подготвят за появата си на Оскарите от месец до два преди деня на събитието. На този ден те трябва да изглеждат по-добре отвсякога и да се появят в абсолютната си перфектност пред стотиците светкавици на фотоапаратите (четете още: Минус 15 за 15 дни: как Кидман, Стоун и останалите отслабват ударно преди Оскарите)


Серина Уилямс и Никол Кидман

Важен елемент в този списък е добре изчисленият маникюр, който е най-добре да се направи няколко дни по-рано. Факт е, че в мрежата можете да намерите много снимки с ръцете на звезди в момент, когато не са имали време да се „запишат за нокти“ навреме. И в сравнение с други, по-изпипани части от техния облик, този детайл често изглежда проблемен и неизбежно фокусира цялото внимание.

Разбира се, поради продължаващата пандемия, известен брой звездни хора започнаха да крият ръцете си под ръкавици. Въпреки това, мнозинството се придържа към класиката, като всеки я разбира сам за себе си. 

Класика, футуризъм, остри форми и дори липса на маникюр: събрахме различните примери за тържествени нокти, както прецениха, че им харесва, присъстващите на церемонията по връчването на Оскарите.

Никол Кидман

Класическият червен маникюр обикновено доминира в официалните звездни събития. Между другото, Никол Кидман демонстрира стар, но златен трик за красота: лак за нокти в съответствие с червилото, в смисъл на едно към едно. 

Ариана де Бос

Победителката в категория "Най-добра актриса в поддържаща роля" направи маникюра си с няколко тона по-тъмен от роклята. Ако не искате да съчетаете лака с червилото, можете да подходите по този начин. В допълнение, тъмните нюанси на лака за нокти в почти всички случаи хармонират с останалата част от тоалета - този избор е гъвкав и интелигентен, и дава свобода. 

Серина Уилямс

Не всички звезди, които дойдоха на Оскарите с ръкавици, напълно скриха ръцете си. Серина, например, с помощта на полупрозрачна дантела, идеално хармонираща на детайла по деколтето на роклята й, напротив, постигна акцент и привлече вниманието към белите си нокти.

Моли Симс

Когато изборът падне върху рокля с наситен нюанс и дори върху не по-малко ярки аксесоари, по-добре е да оставите маникюра неутрален. Моли Симс дойде на Оскарите с "голи" нокти.

Синтия Ериво

Между другото, „гол“ не се отнася непременно до минималистичния маникюр. Синтия Ериво също отказа да покрие ноктите, но избра за сметка на това доста агресивна форма. Заедно с впечатляващия пръстен, този избор изглежда перфектно!

Megan Thee Stallion

Още няколко стилетни нокти за вашите бъдещи маникюр-планове. Отдавна подозирахме, че рапърите са ок с изключително неудобния, много дълъг, но пък и толкова ефектен маникюр. Чудим се дали ноктите на Меган не й попречиха да скача и танцува на сцената на Оскарите? Но, май не. Ефектно е и се запомня.  

Били Айлиш

Били Айлиш, въпреки че се спря на неутрален нюанс, също заложи на много дългите нокти. Питаме се защо за толкова важно събитие (както и в живота си като цяло) певицата избира квадратната форма, при положение, че ноктите тип лопатка отдавна излязоха от мода и се считат за изключително неудобни.  

Зендая

Забелязахме няколко гости на Оскар 2022, носещи същия тон на лак за нокти като Zendaya. Богатите метални нюанси имат всички шансове да спечелят титлата Тенденция на близкото бъдеще. Изпреварете времето, избирайки подобен нюанс при следващото си посещение в салона!

Джесика Частейн

Между другото, „чистото злато“ също е актуално в маникюра. Този нюанс беше избран от победителката в категорията "Най-добра актриса" Джесика Частейн. За разлика от по-гъвкавото сребро, златният нюанс изглежда по-добре на удължена форма и изглежда много красив, когато ноктите са с подчертано дълга, много женствена форма.   

Били Портър

Селекцията ни допълва друг любител на златото - скандалният моден крал Били Портър. Ако се вгледате внимателно, ще видите, че актьорът е направил маникюра си много преди Оскарите, съответно ноктите му са успели да пораснат отново. Основата е прозрачна, златни са само люспите отгоре. Става!

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя